Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su anti-marcao Mesajlari atanlara fena söveceğim az kaldı.

Elif elmas denilen bebe 18m Euro’ya satılıyor , siz neyin 20 milyonundan bahsediyorsunuz.

Elalem Türk oyuncusuna gelen 15m teklifi değerlendirmeye bile almıyor.Piyasadan bu kadar mı bihabersiniz?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Taffarel benim için efsanedir çok severim, müthiş bir karakter ama iyi bir kaleci antrenörü değil. Kac yıldır 1. Lig seviyesinde bile bir kaleci çıkarmadı. Kendi gitmek istiyor zaten giderse kayıp değil kazanç olur.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yabancı sınırı sorunu olmasa Donk-Ozornwafor stoperleri yedeklerdi
yabanci siniri olmasa su takimda okan, emre tasdemir, emre akbaba ve jimmy durmaz disinda yerliler sadece alt yapidan olurdu.

adem ve sener alinmaz
selcukla sözlesme uzatilmaz
ömer ve ahmet gönderilirdi

elimiz mahkum iste 14 yabancidan dolayi böyle kadroyu doldurmaya.

10 dakikada iyi 2 pas attı, top kaptı, hava topu indirdi atakta yani ışık var. Kiralık verirsek seneye as takımda oynar yanına da ışık kaan'ı monte etsek muazzam olur.
teşekkürler inşallah kiraya verilir o zaman. Ama şu ahmet çalık bu takımda olduğu sürece onun lanetinden o da nasibini alır. Niyeyse adam bana lanetli geliyor ben bu kadar kötü bir futbolcu hiç görmedim

@Sergen Zeren bu erencan hakan elmander gıbı önde basan bi tip mi yoksa öylesine denk mi geldi bu maçta
değişik bi stilli var.kanat forvet ya da gezgin forvet diyelim.topla arası iyi,sürati var.son vuruslar iyi.kafa toplarında da fena degil.çalım yetenegi var.geniş videosunu koyarım

bu arada onyekuru hakkında bi duyumum var,yani kendime has.ama o konuda gelismeler olacak sanırım.olumluymus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt