Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Bjk alıyodu umutu hani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjk alıyodu umutu hani
Taraftarı fikoyu düdükleyecek az kaldıpara yok
Renkdaş kazığın ucu incedir.Rezillik..Bize verdiklere cezaya bak birde bunlara verilene..İstelik bizden çok daha beter durumda olmalarına rağmen.Ve hala alıyorlar..
Şerefsiz uefa..
adem büyükten max muğdat katkısı alırız yani 0Diagne, Mitroglou ve Yunus'un bu takimda artik kalmasi pek mantikli gelmiyor bana. Emre Mor, Henry Onyekuru ve bir forvetle bunlari degistirmek lazim. Adem Büyük'ten ise bir sey olacagini sanmiyorum. Belhanda 10 milyon euro ve üstü bir teklifte satilabilir.
sayi olarak yer doldursun diye alinmis bos bir adam iste. okadar ücreti alt yapiya yatirsak daha mantikli olurdu.adem büyükten max muğdat katkısı alırız yani 0
Buna da mi salça olmuslarErtuğrul Ersoy'u Fener alirsa yanariz. Alacak ucuz stoper yok. Adami Okan gibi bedavaya almamiz lazim.
Çöp bir yorum.Marcao yu birtek Ben beğenmiyorum demekki , kuş falan değilim merak etmeyin, sadece beğenmiyorum, aynı tepkileri millet Olcan adın geldiğinde bayram ediyorken ben kazma dediğimde almıştım zaten , bunuda unutmayın yazın bikenara Marcao 25 falan etmez normal bir stoper
PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bize verilen cezalar aslında olumlu şekilde geri dönüyor ve dönecek. Onların almadığı cezalar ise başlarına bela olacak. Bu cezalar bizi mecburen satılacak oyuncu bulmaya yöneltiyor ve biz bundan uzun vadede kazanacağız. İnşallah bu ceza süresinde yaptıklarımız alışkanlık haline gelir ve ileride de bunu devam ettiririz.Rezillik..Bize verdiklere cezaya bak birde bunlara verilene..İstelik bizden çok daha beter durumda olmalarına rağmen.Ve hala alıyorlar..
Şerefsiz uefa..