Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus hemen gönderilmeli. Emre çolak kat kat iyidi yunustan yetersiz olmasına rağmen.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Marcao konusunda bu maçta hataları belki transfer var aklında ondandır. Hoca göndermek istemiyor ama gitmek istiyor olabilir. Zamanla çok iyi olacaktır, diğer yandan 20 civarı teklif varsa satılabilir, bu paraları reddedecek lüksümüz yok bizim.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

lepzigin alman 3.cüsü oldugunu da bilmiyodum.ilkyarı girdiğimiz net 3 pozisyondan 2 si gol olsa süper olurdu.

zurnafor nasıl oynadı arkadaşlar ya da oynadı mı ışık var mı

Diagne, Mitroglou ve Yunus'un bu takimda artik kalmasi pek mantikli gelmiyor bana. Emre Mor, Henry Onyekuru ve bir forvetle bunlari degistirmek lazim. Adem Büyük'ten ise bir sey olacagini sanmiyorum. Belhanda 10 milyon euro ve üstü bir teklifte satilabilir.
adem büyükten max muğdat katkısı alırız yani 0

yabancı sınırı sorunu olmasa Donk-Ozornwafor stoperleri yedeklerdi

Rezillik..Bize verdiklere cezaya bak birde bunlara verilene..İstelik bizden çok daha beter durumda olmalarına rağmen.Ve hala alıyorlar..
Şerefsiz uefa..
Bize verilen cezalar aslında olumlu şekilde geri dönüyor ve dönecek. Onların almadığı cezalar ise başlarına bela olacak. Bu cezalar bizi mecburen satılacak oyuncu bulmaya yöneltiyor ve biz bundan uzun vadede kazanacağız. İnşallah bu ceza süresinde yaptıklarımız alışkanlık haline gelir ve ileride de bunu devam ettiririz.

Yunus'a 3 milyon euro veren varsa ben bizzat gideceği yere sırtımda taşırım.

Bana göre olmayacak bu çocuktan.

Diagne zaten gidecektir.

Kostas mutlaka şutlanmalı yoksa tribünde oturarak 2.6 milyon euro kazanacak.

Duruma göre Mariano ve Linnes ikilisinden biri gitmeli.

Şu an yabancı kontenjanı baya şişmiş durumda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt