- 20 Mayıs 2011
- 23.378
- 10.341
- 1.873
Onun dışındaki benzerliklerinden bize ne anlamadımki?
bana onu çağırıştırdığını ifade ettim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun dışındaki benzerliklerinden bize ne anlamadımki?
Banega en geride Pirlo tarzı, önde Seri, Belhanda olsa olabilir de bence 6 numaraya güçlü bir adam alalım.kanka ne diyorsun seri , banega , belhanda oynar mı beraber
Daha 6 ay önce Abdurrahim Alan bitti diye açıklama yaptı 1 hafta önce başkan Emre Mor için KAP bekliyoruz dedi . Bunlar çok daha kolay transferlerdi ve çok daha net açıklamalar vardı . İki hafta önce Banega meselesi oldu Seri'nin geleceğini sanmıyorum bize düşmez o herif yine boşuna umutlandırıyorlar taraftarı . Mensah felan gelir bize .Seri geldi ya maytap mi gecyon abi
Öyle bi adam var da, hücüma katkısı yok diye istemiyor diğer arkadaşlar. İsmi Esiti. Hücuma katkı yok ama rakipten orta sahayı gecenide kürekle kavalıyor yaniBanega en geride Pirlo tarzı, önde Seri, Belhanda olsa olabilir de bence 6 numaraya güçlü bir adam alalım.

michyIghalo,ihenachio,batshuayi,llorente seçin bakalım gençler
Kampta bi denicekler galiba, yedek sağlam stoper yok. Olmadı kiraya vercekler galiba.Ozpnwafor hani kayseri ye gitmişti..
Ulen herşeyimiz yarım yamalak
8 no. Ndiaye *100 düsün. 6 no da oynayabiliyor. ama daha cok 8 isteBu Seri 6mi 8 no mu simdi bilgili arkadaslar anlatabilir mi?
SM-G965F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Öyle bi adam var da, hücüma katkısı yok diye istemiyor diğer arkadaşlar. İsmi Esiti. Hücuma katkı yok ama rakipten orta sahayı gecenide kürekle kavalıyor yani![]()
Esiti'yi iyi araştırmak lazım videolarda çok güçlü, atletik ama biraz akılsız gibi duruyor, bilmiyorum hocanın kafasındaki oyunu da net bilemediğimiz için ne desek boş ama ben kesinlikle 6 numara kullanacağını düşünüyorum.Öyle bi adam var da, hücüma katkısı yok diye istemiyor diğer arkadaşlar. İsmi Esiti. Hücuma katkı yok ama rakipten orta sahayı gecenide kürekle kavalıyor yani![]()