Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne'ye ne veriyorlarsa satsınlar artık. Yoksa hepten elimizde patlayacak. Babel ve formda bir Kostası kesemez nasıl olsa. Hiç bir işe yaramaz.

türk insanının en büyük sorunu ortasının olmaması ve her şeyi klişe laflarla yorumlaması.futbol takımları ticarethane değildir. sportif başarı için vardır. en azından bizim gibi dernek statüsünde olanlar.bir futbolcunun transferine illa sonraki satıştan para kazanırız mantığıyla bakılmaz. bazen performansa sana sahada kazandırdıklarına bakarsın. bunu banega transferi için yazdım. banega sana ligde şampiyonluklar kazandırdıkça sen her sene şampiyonlar ligine gideceksin ve kazanacağın paranın haddi hesabı yok.

kaldı ki sırf bu bakışa açısıyla bakılsaydı transferlere. galatasaray tarihinde hagi efsanesi olmayacaktı ve sen o 4 şampiyonluğu göremeyecektin.

Seri geldi ya maytap mi gecyon abi
Daha 6 ay önce Abdurrahim Alan bitti diye açıklama yaptı 1 hafta önce başkan Emre Mor için KAP bekliyoruz dedi . Bunlar çok daha kolay transferlerdi ve çok daha net açıklamalar vardı . İki hafta önce Banega meselesi oldu Seri'nin geleceğini sanmıyorum bize düşmez o herif yine boşuna umutlandırıyorlar taraftarı . Mensah felan gelir bize .

eljif dediğiniz adam yunus akgünün 30 maça çıkmış hali tek bir fazlası yok işte.... koç bir dolap çeviriyor belli ki

Öyle bi adam var da, hücüma katkısı yok diye istemiyor diğer arkadaşlar. İsmi Esiti. Hücuma katkı yok ama rakipten orta sahayı gecenide kürekle kavalıyor yani :asd:
Esiti'yi iyi araştırmak lazım videolarda çok güçlü, atletik ama biraz akılsız gibi duruyor, bilmiyorum hocanın kafasındaki oyunu da net bilemediğimiz için ne desek boş ama ben kesinlikle 6 numara kullanacağını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt