Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adem ismini kullanan (Ortalama bir Almancı için bile extra cins!) bir ''Almancı'' nın güya çok bilmişliği!. Mustafa gerçek iki ismimden biridir; Burak ismini sevdiğim için o isimle kayıt yapmıştım foruma, bir oğlum olursa ismini Burak koyabilirim ama benim isimlerinden biri değildir. Gerçek soyadımı zaten kullanmak istemem...

Yıllar önce durumu izah ederek gerçek ismime geçtim. Bunda gocunmamı gerektirecek en ufak bir nokta göremiyorum. Almancının, sanki bir açığımı yakalamış gibi her fırsatta Burak ismimden bahsetmesi hala da komik geliyor ama kendisi adına pek komik bulamıyorum artık. Sana ne benim ne isim kullandığımdan?!, diyebilirim, demiyorum?...

Hayır, ilginçtir; sanki çok matah bir şey yapıyormuş gibi birde böyle yancıları türedi iyi mi?!..

metehanın dogum günüymüş dün lan.iyki dogmus

onyekuru ile ilgili haber çıkıyor mu hiç bizimle ilgili

1563577257168.webp
iki kral

Her zamanki gibi Faso füso cagne satılırsa teklif kabul gördü satılmazsa ben demiştim.. Emrede ufak pürüz onyekuru everton satmazsa olabilir satarsa olmaz sanatta-falcao gündemde..
Hani birader senin duyumculuğu totomaçtan asporda bir farkını söyle.. Bırakın şunların götünü kaldırmayın ya milleti aptal yerine koyuyorlar akıllarınca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt