Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.221
- 51.220
- 3.683
Keyifler gıcır.Şampiyonlar Ligi'ni elbet bi gün alacaz..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O nasıl oluyo ahbab söyle bende range alamSosyal medya ortamına göre az kazanisen
Burda herkes çok yakışıklı
Zengin ve de elit..
Lcwaikiki tezgahtarlık yapan kızlar bile range roverlarda![]()
Estağfurullah, ne kusuru olacak?...anlattığın gibi bi mevzunun dönmüş olabilceğini çok geç idrak ettim reis zaten anlayıncada hemen editledim. kusra bakma. sergenin transfer haberleriyle başımı döndürdüğü bi anıma denk geldi. sonrada dediğim gibi alakalı kısımları duzenledim hemen.
Ya Bişey aliyirlerdeO nasıl oluyo ahbab söyle bende range alam
özgür 5 dakika önce siteye girmiş ben o saate kadar özgür diye duyumcu olduğunu bile bilmiyordum siteye 5 gün önce üye olmustum zaten adamın siteye benden 5 dakika önce gireceğini nerden bileyim yanı ben 5 dakika önce girseydim özgüre mi kolpacı diyecektin okan kocukuda ben söyledim ona niye inanmıyorsun twetlerime saat saat bak ondan sonra konusGeç be bunları çocuk mu kandırıyorsun kolpacı.. Geçen cuma buradaydım gece özgür seri bitti dedi 5 dk sonra gecenin 2sinde son dakika girdin ne hikmetse bir tek seri bitti dedin diğerleriyle ilgili yine yuvarlak cümleler
Ahbab vites kolu mu alıyorlar anlamadım yani şimdiYa Bişey aliyirlerde
Aldikleri renç Rovir degil rengim
Siye burdan anlatamam![]()
Tweet atiyor üstad ordan takip edebilirsinYeter ulan küstürdünüz adamı.. Özgür Ayten gitti ahmetten bilgi alıyorduk bu troller onu da küstürdü ne istiyorsunuz kıskanç herifler.. Adamın maaşı 40 bin lütfedip size bilgi getiriyor tamam biraz yuvarlak konuşuyor hafif sallıyor ama olsun duyumcumuzdu bizim..
nabiyon lan kolpacıözgür 5 dakika önce siteye girmiş ben o saate kadar özgür diye duyumcu olduğunu bile bilmiyordum siteye 5 gün önce üye olmustum zaten adamın siteye benden 5 dakika önce gireceğini nerden bileyim yanı ben 5 dakika önce girseydim özgüre mi kolpacı diyecektin okan kocukuda ben söyledim ona niye inanmıyorsun twetlerime saat saat bak ondan sonra konus
sosyal medyada ilk defa twitterda hesap açtım burda paylasım yapmak yasakmıs kurallar varmıs ondanSosyal medya ortamına göre az kazanisen
Burda herkes çok yakışıklı
Zengin ve de elit..
Lcwaikiki tezgahtarlık yapan kızlar bile range roverlarda![]()
özgür 5 dakika önce siteye girmiş ben o saate kadar özgür diye duyumcu olduğunu bile bilmiyordum siteye 5 gün önce üye olmustum zaten adamın siteye benden 5 dakika önce gireceğini nerden bileyim yanı ben 5 dakika önce girseydim özgüre mi kolpacı diyecektin okan kocukuda ben söyledim ona niye inanmıyorsun twetlerime saat saat bak ondan sonra konus
Ben sana inaniyorum, ben de duyumcuydum su anda sana saygimdan biraktim, bu nedenle hesabima kombine yuklemelisin hemenözgür 5 dakika önce siteye girmiş ben o saate kadar özgür diye duyumcu olduğunu bile bilmiyordum siteye 5 gün önce üye olmustum zaten adamın siteye benden 5 dakika önce gireceğini nerden bileyim yanı ben 5 dakika önce girseydim özgüre mi kolpacı diyecektin okan kocukuda ben söyledim ona niye inanmıyorsun twetlerime saat saat bak ondan sonra konus
Ben sana inaniyorum, ben de duyumcuydum su anda sana saygimdan biraktim, bu nedenle hesabima kombine yuklemelisin hemen
Diagne 13.5 alcakmisizHakkaten birşeyler var mı ufukta?
okan kocuku özelden moderatör ALPER ALTUN ATTIM sorabilirsin . geçen çarsamba günüBana biten bir transferi medyadan önce özelden yaz ve gerçekleşsin konu açacağım ahmetten özür diliyorum diye..
Reis onu bırak da kız nickiyle kayıt olmak efsane bi hareketti. Az daha kendini açık etmesen niyeti bozmuştum senin için kötü şeyler olacaktıözgür 5 dakika önce siteye girmiş ben o saate kadar özgür diye duyumcu olduğunu bile bilmiyordum siteye 5 gün önce üye olmustum zaten adamın siteye benden 5 dakika önce gireceğini nerden bileyim yanı ben 5 dakika önce girseydim özgüre mi kolpacı diyecektin okan kocukuda ben söyledim ona niye inanmıyorsun twetlerime saat saat bak ondan sonra konus
Aslı bu muyduReis onu bırak da kız nickiyle kayıt olmak efsane bi hareketti. Az daha kendini açık etmesen niyeti bozmuştum senin için kötü şeyler olacaktı