Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne 13.5 alcakmisiz

Samatta yuzde 100 bitmis

Kulüplede mi anlaşılmış yoksa sadece topçuya mı? Senin duyumlar en azından net

Ahmet ve demir temsili

1419347189549984f5aef3a_big.webp

Olm adamin sulalesi denizci bi uzun yol kaptani kac dollar kazaniyor haberiniz var mi

#ahmetkaptandemirbasakombinealsin

ne bekliyorsun imza atılmadan zülfo ağa gibi radamel falcao galatasaraydamı dememi bekliyorsun kesinleşince yazarım zaten seride imza atıldı ilk ben paylaştım okan kocukta imza atıldı ilk ben paylaştım okan kocukta bonserviz ödemeyeceğimizi okan kocuk sözleşmeyi feshedecek diyen de benim çarşamba sabahi senin çok güvendiğin ali naci 8 saat sonra yazdı. seriye hayırlı olsunu 14.58 de twett attım seten ali nacı saat kaçta atmıs bir bak bakalım
Sensiiin

Muslera-Mariano-Luyindama-Marcao-Yuto-Transfer-Seri-Sofiane-Belhanda-Babel-Transfer. Bakalım, transfer yazılı yerlere hangi isimleri yazacağız, umarım kısa sürede sonuçlanır tüm transferler. Bir de Onyekuru yine kiralanırsa çok güzel olur.

Ben 4-2-3-1 şeklinde düşündüm ama başka formasyonda olabilir; 4-3-3, 4-4-2, 4-1-4-1, 4-4-1-1 gibi...

Yeter ulan küstürdünüz adamı.. Özgür Ayten gitti ahmetten bilgi alıyorduk bu troller onu da küstürdü ne istiyorsunuz kıskanç herifler.. Adamın maaşı 40 bin lütfedip size bilgi getiriyor tamam biraz yuvarlak konuşuyor hafif sallıyor ama olsun duyumcumuzdu bizim..

kral övdün mü gömdün mü çözemedim :D

serinin soguk havalarda oynayamama hastalıgı mı ne varmıs dogru mudur
soguk dedigi kac derece mesela

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt