Ahmet Denizci
Sarı Üye
- 8 Temmuz 2019
- 204
- 267
- 258
kız nick mi o ne anlamadımReis onu bırak da kız nickiyle kayıt olmak efsane bi hareketti. Az daha kendini açık etmesen niyeti bozmuştum senin için kötü şeyler olacaktı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kız nick mi o ne anlamadımReis onu bırak da kız nickiyle kayıt olmak efsane bi hareketti. Az daha kendini açık etmesen niyeti bozmuştum senin için kötü şeyler olacaktı
Diagne 13.5 alcakmisiz
Samatta yuzde 100 bitmis
Sensiiinne bekliyorsun imza atılmadan zülfo ağa gibi radamel falcao galatasaraydamı dememi bekliyorsun kesinleşince yazarım zaten seride imza atıldı ilk ben paylaştım okan kocukta imza atıldı ilk ben paylaştım okan kocukta bonserviz ödemeyeceğimizi okan kocuk sözleşmeyi feshedecek diyen de benim çarşamba sabahi senin çok güvendiğin ali naci 8 saat sonra yazdı. seriye hayırlı olsunu 14.58 de twett attım seten ali nacı saat kaçta atmıs bir bak bakalım
Hayırlı nöbetler !
Samatta ucak kaydi var mi?Hayırlı nöbetler !
Lan yoksa gözdelinho mu ne vardı bu da mı Ahmet seviyor kız nicklerini
[/Q
Aynen ahmetciğim sövme amaakif karabulut kesin bilgimi istiyorsun bak ilk ben söyluyorum
ne kız nick nediyorsun anlamıyorumakif karabulut kesin bilgimi istiyorsun bak ilk ben söyluyorum
Yeter ulan küstürdünüz adamı.. Özgür Ayten gitti ahmetten bilgi alıyorduk bu troller onu da küstürdü ne istiyorsunuz kıskanç herifler.. Adamın maaşı 40 bin lütfedip size bilgi getiriyor tamam biraz yuvarlak konuşuyor hafif sallıyor ama olsun duyumcumuzdu bizim..
13-16 ARASI GİDER
kral övdün mü gömdün mü çözemedim![]()

Doğru.serinin soguk havalarda oynayamama hastalıgı mı ne varmıs dogru mudur
soguk dedigi kac derece mesela