Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşlerim bu yılki şampiyonluk gerçekten çok önemli. Bu yıl tüm takımlar kadro kaliteleri ne olursa olsun aşırı dirençli oynayacak bize karşı. Maçlara çok motive çıkacaklar. MHK, federasyon, FB, BJK hepsi üzerimize oynayacaklar. Aleyhimize yapılan hakem hataları kural hataları daha fazla olacak. Rahat şampiyonluğun aksine daha zorlu bir sene bizi bekliyor diye düşünüyorum.

Amaa eğerki bu sene söylediğim engelleri aşarsak sonraki sene artık ligimizde Bayern Juventus olma ihtimalimiz var. Ligi domine ederiz. 4 sene üst üste şampiyon olduk bestemizi. 5-6 sene olarak değiştiririz. Bu yüzden şu günlerde yönetimi mümkün olduğu kadar destekleyelim ki panik transferi yapmasınlar. 2 kritik bölgeye net transferler bu işi çözer. Biraz sabredelim inşallah 10-15 güne tüm transferleri bitirmiş olacağız. Hepimize hayırlı bir sezon diliyorum.
Diğer takımlar bu haldeyken bu sene de şampiyon olmamız çok önemli. Makası iyice açarız. Ffp bittiğinde ise rahat rahat yolumuza bakarız. Bunların yanında avrupada CL çeyrek finali va gibi başarılar yeniden prestij sağlar bize. Ayrıca oyuncu alıp kar elde ederek satma işini gelenek haline getirirsek o zaman herşey güzel olur.

Şöyle bir soru da gündeme gelebilir .
Falcao + Bonservisi ile Cuellar tarzı bir oyuncu.
Samatta + Kiralık 6 numara.

Eğer Samatta + Bonservisi ile genç 6 numara gelirse ben okeyim ama çok zor.

Arkalarinda sponsor oldugundan ama futbol kültürü veya lig kalibresi olarak orta/alt sinif kulüplerinden. Yani öyle köklü bir kulüp degil Gladbach, Wolfsburg, Leverkusen gibi onu demek istiyorum. :)
Benim bildiğim wolfsburg köklü Bi kulüp değil yanlışım varsa düzeltin.

3m kiralama Samatta
6m bonservis Wamangituka
3.5m Doucoure

Mis gibi takım

Diğer takımlar bu haldeyken bu sene de şampiyon olmamız çok önemli. Makası iyice açarız. Ffp bittiğinde ise rahat rahat yolumuza bakarız. Bunların yanında avrupada CL çeyrek finali va gibi başarılar yeniden prestij sağlar bize. Ayrıca oyuncu alıp kar elde ederek satma işini gelenek haline getirirsek o zaman herşey güzel olur.

Makasın açıldığının farkında oldukları için bu kadar yanıp tutuşuyorlar. Geçen sene yapılanlar sadece başlangıç. Şimdiden başladılar zaten dikkat ettiysen sözde "bizim maçlarda hata yapan" 2 hakeme görev vermeyecekler. Özellikle Ali koç dostluklarını gücünü kullanıyor bizi engellemek için. Fatih hocanın hedefi büyük. Şampiyonlar ligi finali bu sene çok zor ama 2 yıl üst üste çeyrek final görürsek hem ffpden kurtuluruz hemde mali durum çok büyük oranda düzelmiş olur tahminim. BU sırada tabiki dediğin gibi scout işine ağırlık vermemiz lazım Afrikadan Güney amerkiadan yapacağımız 300.000-500.000 euroluk hatta 1 milyon euroluk scout transferleri bize zarar vermez

• 1-2 gün önce özel mesajdan kaide'ye kendisini yokladığımızı yazmıştım. haberi sızdırmış, az önce itiraf etti:) bundan sonra transfer haberi yok ona:)
    20 Temmuz 2019 11:28· gurrpegi

Morgan schneiderlin

Marcao endişelendirdi dün beni. O gecen sezonun Marcao su gitmiş Ahmet Çalık v2 gelmiş gibiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt