Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.253
- 5.970
- 1.483
wanyamaaaaaaaaaaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diğer takımlar bu haldeyken bu sene de şampiyon olmamız çok önemli. Makası iyice açarız. Ffp bittiğinde ise rahat rahat yolumuza bakarız. Bunların yanında avrupada CL çeyrek finali va gibi başarılar yeniden prestij sağlar bize. Ayrıca oyuncu alıp kar elde ederek satma işini gelenek haline getirirsek o zaman herşey güzel olur.Kardeşlerim bu yılki şampiyonluk gerçekten çok önemli. Bu yıl tüm takımlar kadro kaliteleri ne olursa olsun aşırı dirençli oynayacak bize karşı. Maçlara çok motive çıkacaklar. MHK, federasyon, FB, BJK hepsi üzerimize oynayacaklar. Aleyhimize yapılan hakem hataları kural hataları daha fazla olacak. Rahat şampiyonluğun aksine daha zorlu bir sene bizi bekliyor diye düşünüyorum.
Amaa eğerki bu sene söylediğim engelleri aşarsak sonraki sene artık ligimizde Bayern Juventus olma ihtimalimiz var. Ligi domine ederiz. 4 sene üst üste şampiyon olduk bestemizi. 5-6 sene olarak değiştiririz. Bu yüzden şu günlerde yönetimi mümkün olduğu kadar destekleyelim ki panik transferi yapmasınlar. 2 kritik bölgeye net transferler bu işi çözer. Biraz sabredelim inşallah 10-15 güne tüm transferleri bitirmiş olacağız. Hepimize hayırlı bir sezon diliyorum.
Benim bildiğim wolfsburg köklü Bi kulüp değil yanlışım varsa düzeltin.Arkalarinda sponsor oldugundan ama futbol kültürü veya lig kalibresi olarak orta/alt sinif kulüplerinden. Yani öyle köklü bir kulüp degil Gladbach, Wolfsburg, Leverkusen gibi onu demek istiyorum.![]()
Diğer takımlar bu haldeyken bu sene de şampiyon olmamız çok önemli. Makası iyice açarız. Ffp bittiğinde ise rahat rahat yolumuza bakarız. Bunların yanında avrupada CL çeyrek finali va gibi başarılar yeniden prestij sağlar bize. Ayrıca oyuncu alıp kar elde ederek satma işini gelenek haline getirirsek o zaman herşey güzel olur.

Ulan Banega yerine Belhanda yazcaktım her kadro kurarken elim banegaya gidiyor bu bi işaret mi nedir artık bilemedim———Schneiderlin
Banega————-Seri
![]()
Çocuk oldugunu bilmiyordum kusura bakma kardesimS A N A N E .
Sakatligi tam gecmisse ortaligin..Wanyama iş yapar mı