Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
sende Çeşme ye hatun avına mı gittin?
hoşgeldin
Sistemin otomatik cezası ile karşı karşıya kaldım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sende Çeşme ye hatun avına mı gittin?
hoşgeldin
ikiside olumlu . Sponsor olayi olursa Falcao+ Parabelki olabilir ama sponsor bence
myc ler sağolsunSistemin otomatik cezası ile karşı karşıya kaldım
Ben bu Falcao'yu River Plate özetleri yayınlanıyordu Tv den o zamanlarda keşfetmiştim
Keşke bize gelse diyordum içimden gelirse sevinirim ama maliyeti tuzlu olacak gibi.Açıkçası bana kalsa ne Babel ne Falcao tarzı adamlar alınmasını istiyorum.Babel'e gömeceğimiz parayı Ampomah'a versek daha çok sevinirdim
Ölü yatırım gibi geliyor CL de maç kazandırıp maliyetini çıkarmasını bekleyeceğiz mecbur bu transferlerin
Teessuf ederim zevk konusunda tadımın damağını bilirim. Lakin bu Nike denen şarlatanlardan kurtuldugumuz gunu ip ile çekiyorum. Forma 90lardan kalma.Hala güzel, zevkiniz pek yok herhalde Hakkı Bey.
cöp![]()
Walace „ohne Auftrag“ in ganz Europa angeboten – 96 zu Transferminus bereit
Im vergangenen Oktober gab Walace (Foto) sein Comeback in der brasilianischen Nationalmannschaft. Es schien, als könnte der 24-Jährige mit seiner Ausstiegsklausel zum großen Gewinn für Hannover 96 werd [...]www.transfermarkt.de
Hannover Walaceyi 5 milyona satmayi istiyormus. Önce 8-10 dan rüya ediyorlardi, simdi 5 milyona bile razilarmis.
BMW sürücüsü olarak bu lüksü buluyorum kendimde. Lakin hic Volvo sürmedim. Sürüsü nasil bilemem tabi : )Her ikisi de.
ağam bişeyler demiş