Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda’yı 6 milyona satmak hainliktir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hadi koldaku alakasız şeritleri geçtim de bu siyah şort nedir abi lens forması gibi :sick:
Hala güzel, zevkiniz pek yok herhalde Hakkı Bey.
[/QUOTE]
Teessuf ederim zevk konusunda tadımın damağını bilirim. Lakin bu Nike denen şarlatanlardan kurtuldugumuz gunu ip ile çekiyorum. Forma 90lardan kalma.

Fransanın 2014 Dünya Kupasında oynadığı taktik gibi bir şey de kovalıyor olabiliriz.

Sissoko Cabaye Matuidi
Valbuena Benzema Griezzman

vs

Seri Banega/Belhanda X
Feghouli Falcao Babel

Bu taktikte bazen matuidi sola valbuena sağa açılıyor ve 4-4-2 ye geçiyorlardı bazen 4-3-1-2 gibi oynuyorlardı çok esnek bir taktik oyunculara bağlı olarak. Gayet de akıcı ve iyi bir futbol oynuyordu Fransa o kupada Almanya arkasına aldığı rüzgar olmasa kupayı alabilirdi.

Bizde Feghouli ileride joker rolü üstlenir yeri geldiğinde açıkta yeri geldiğinde on numarada oyunu yönlendirir ayrıca arkada Seri ve Banega gibi oyun kuracak topçular da var.

Tek sıkıntı bize bir Matuidi tarzında adam lazım hem dribbling i olan hem de savunması kuvvetli. Ayrıca ben olsam Falcao ile beraber Onyekuru gibi sprinter birisini oynatırdım.

Alamazsın engellerler.

Saab batarken 400 milyon euroya alınabilecek durumdaydı, bir Türk firması almak istedi ancak siyasiler engelledi.
Saab batmadı otomobil üretimini durdurdu sadece. Şuan uçak üretiyorlar. Saabın 9.30 serisinin tüm haklarını aldık diye biliyorum. Hepsini alıp otomobil üretimine devam edebilirdik. Saab ın kalitesi Volvo dan 2 kat daha üstün ayrıca.

Valla Samattacıyım ama Falcao'nun herhangi bir golünü görünce de iki sevgili arasında kalmış gibi oluyorum. Şurası bir gerçek ki ama Falcao gelmiş geçmiş en klas 10 golcü arasına girer.

Sakatlıklar bitirdi onu

Son 2-3 senede toparladı ama sakatlık öncesi bambaşka bir adamdı

Saab batmadı otomobil üretimini durdurdu sadece. Şuan uçak üretiyorlar. Saabın 9.30 serisinin tüm haklarını aldık diye biliyorum. Hepsini alıp otomobil üretimine devam edebilirdik. Saab ın kalitesi Volvo dan 2 kat daha üstün ayrıca.
Grup şirketlerinin otomobil ayağını sattılar, bu şirketlerin her bir ayağı farklı bir firmadır.

Bahsettiğim firma da hükümete yakın bir firmaydı zaten ama aldırmadılar, o dönem alınsa şu an insanlar yerli otomobil hikayeleriyle kandırılmıyor olurdu.

Sakatlıklar bitirdi onu

Son 2-3 senede toparladı ama sakatlık öncesi bambaşka bir adamdı
Son 3 senede de Fransa Liginde en az 15er gol atmış adam. Son fotoğrafları da fiziğinin bizim 25-30 yaşındaki sözde futbolculara taş çıkardığının göstergesi

Medyaya isimler düşünce forumdaki duyumcu arkadaşlar da meydana çıkıyor
Ortalık durgunken kayboluyorlar
Ne anladım ben bu işten
Yok mu şöyle adam akıllı bir duyum ?

Ben bu Falcao'yu River Plate özetleri yayınlanıyordu Tv den o zamanlarda keşfetmiştim

Keşke bize gelse diyordum içimden gelirse sevinirim ama maliyeti tuzlu olacak gibi.Açıkçası bana kalsa ne Babel ne Falcao tarzı adamlar alınmasını istiyorum.Babel'e gömeceğimiz parayı Ampomah'a versek daha çok sevinirdim

Ölü yatırım gibi geliyor CL de maç kazandırıp maliyetini çıkarmasını bekleyeceğiz mecbur bu transferlerin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt