Emre Ceylan
Parçalı Üye
- 25 Mayıs 2013
- 3.552
- 1.349
- 1.273
Belhanda’yı 6 milyona satmak hainliktir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zülfo ağa diye hesap açıp bir de duyumculuk yapmak nedir yav
Hala güzel, zevkiniz pek yok herhalde Hakkı Bey.Hadi koldaku alakasız şeritleri geçtim de bu siyah şort nedir abi lens forması gibi![]()
Valla Samattacıyım ama Falcao'nun herhangi bir golünü görünce de iki sevgili arasında kalmış gibi oluyorum. Şurası bir gerçek ki ama Falcao gelmiş geçmiş en klas 10 golcü arasına girer.
Zülfo ağa diye hesap açıp bir de duyumculuk yapmak nedir yav
Saab batmadı otomobil üretimini durdurdu sadece. Şuan uçak üretiyorlar. Saabın 9.30 serisinin tüm haklarını aldık diye biliyorum. Hepsini alıp otomobil üretimine devam edebilirdik. Saab ın kalitesi Volvo dan 2 kat daha üstün ayrıca.Alamazsın engellerler.
Saab batarken 400 milyon euroya alınabilecek durumdaydı, bir Türk firması almak istedi ancak siyasiler engelledi.
Valla Samattacıyım ama Falcao'nun herhangi bir golünü görünce de iki sevgili arasında kalmış gibi oluyorum. Şurası bir gerçek ki ama Falcao gelmiş geçmiş en klas 10 golcü arasına girer.
Grup şirketlerinin otomobil ayağını sattılar, bu şirketlerin her bir ayağı farklı bir firmadır.Saab batmadı otomobil üretimini durdurdu sadece. Şuan uçak üretiyorlar. Saabın 9.30 serisinin tüm haklarını aldık diye biliyorum. Hepsini alıp otomobil üretimine devam edebilirdik. Saab ın kalitesi Volvo dan 2 kat daha üstün ayrıca.
Son 3 senede de Fransa Liginde en az 15er gol atmış adam. Son fotoğrafları da fiziğinin bizim 25-30 yaşındaki sözde futbolculara taş çıkardığının göstergesiSakatlıklar bitirdi onu
Son 2-3 senede toparladı ama sakatlık öncesi bambaşka bir adamdı
Sıkıntılı bi AslıAslı mı
sende Çeşme ye hatun avına mı gittin?Sakatlıklar bitirdi onu
Son 2-3 senede toparladı ama sakatlık öncesi bambaşka bir adamdı
sponsor yerine guangzhou yetkilileri olabilirler mi? Diagne icinçinden galiba sponsor
sponsor yerine guangzhou yetkilileri olabilirler mi? Diagne icin