Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aaa cevaplara bak şok oldum. Diğer kuluplerde transfer komitesi var ondan bahsediyorum. Herkes kanıksamış yardımcı hocanın transfer görüşmesi yapmasını.
FT kampta takımı çalıştırıyor mecburen yardımcısına kalıyor diğer işler.
Transfer komitesi falan olmaz bu yönetim ve td kafa yapısı ile

yarın gelecekse bu adam şu kap'a açıklama yapsalarda rahatlasak her an bir sorun çıkacakmış gibi hissediyoruz burda

Seri kiralanırsa 4-2-3-1 BENCE N'diaye'ye yöneleceğiz gibi hissediyorum, 4-1-4-1 çapa olarak Donk kullanılır tahminimce.

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
N'diaye Seri
Feghouli Belhanda Babel
Samatta

Belhanda satılırsa

Muslera
Nainggolan Seri
Emre Feghouli Babel
Samatta​

Seri iyi guzel transfer, lakin bircogumuz bu oyuncuyu bundan 1 ay oncesine kadar tanimiyordu veya takip etmiyordu diye tahmin ediyorum. Ne olduda 1 ay icinde boyle bir degisim sergiliyoruz forum olarak. Lutfen asiri gaza gelmeyelim. Iyi guzel topcu, ama kurtarici falan degil. Seriyi aldik diye CL ceyrek final yapalim diyen var. Yapalim tabi, lakin bir Seri ile olacak degil bu isler.

Seri bu sezon Fulhamda yoklari oynadi. Benimsenmedi diye okudum forumlarinda. Bence beklentilerle cosmayalim. Cok katki verecektir evet, ama karsilayamayacagi beklentilere girmeyelim. Biraz transfer açlığından kaynaklanan bir durum, her kalburustu oyuncudan deli bir performans bekliyoruz. Transfer risk isidir. Umarim bu risk tutar

Seri gelirse CL yarı final garanti gibi bir şey, hele Samata da gelirde direk kupayı versinler

Seri gelirse CL yarı final garanti gibi bir şey, hele Samata da gelirde direk kupayı versinler
hqdefault.jpg

her transfer risktir. Ama konuşulan oyuncular risk değil. Alırlarsa FT'ye azıcıkta olsa sempati besleyebilirim

Kus beyinliler hedef 29diye tag acmis twitterda. Allahim çok şükür ki ezik değilim,çok şükür ki fenerli ve beşiktaşlı değilim deist biri olarak kurban bile kesebilirim,o kadar şükür edesim var.

Bu ön liberoyu taniyan varmi? Kölne yakinmis ve bonservisi tek 5 milyon mus. Nakambadan vazgecmisler.

Seri kiralanırsa 4-2-3-1 BENCE N'diaye'ye yöneleceğiz gibi hissediyorum, 4-1-4-1 çapa olarak Donk kullanılır tahminimce.

Muslera
N'diaye Seri
Feghouli Belhanda Babel
Samatta

Belhanda satılırsa

Muslera
Nainggolan Seri
Emre Feghouli Babel
Samatta​
böyle kadrolarda Ndiaye gibi bir beyinsizin olması diğer oyunculara hakarettir.

Seri iyi guzel transfer, lakin bircogumuz bu oyuncuyu bundan 1 ay oncesine kadar tanimiyordu veya takip etmiyordu diye tahmin ediyorum. Ne olduda 1 ay icinde boyle bir degisim sergiliyoruz forum olarak. Lutfen asiri gaza gelmeyelim. Iyi guzel topcu, ama kurtarici falan degil. Seriyi aldik diye CL ceyrek final yapalim diyen var. Yapalim tabi, lakin bir Seri ile olacak degil bu isler.

Seri bu sezon Fulhamda yoklari oynadi. Benimsenmedi diye okudum forumlarinda. Bence beklentilerle cosmayalim. Cok katki verecektir evet, ama karsilayamayacagi beklentilere girmeyelim. Biraz transfer açlığından kaynaklanan bir durum, her kalburustu oyuncudan deli bir performans bekliyoruz. Transfer risk isidir. Umarim bu risk tutar

ben yeteri kadar izledim Seriyi bu sene yokları oynadı demek haksızlık olur...Fulhamın defansı aşırı kötüydü en büyük sıkıntı bu yoksa ligin ilk devresi Sessegnon çok iyiydi 2 . devre babel-mitrovic -shürrle gayet iyiydi fulhamın düşmesinin en büyük nedeni defansı ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt