Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne gördün yahu bu adamda dribbling yok şut bir öyle bir böyle ara pası oyun zekası falan vasat..Bir tek iyi yönü var duran topları güzel kullanıyor..Şahsen denizi 1 milyona bile istemem... Vedattan daha büyük balon
Pas oyununa yatkın olduğunu düşünüyorum,ligimizin en isabetli orta yapan kanat oyuncularından . Takasla makul fiyata bence gayet mantıklı

Seriiiiiiiiiiiiiiii

Paralellllllllllllll

Evrennnnnnnnnnnn

Rummenigge starlara dünden razi. Adama kalsa Kovaci bile kovarlardi (kendisi Tucheli istiyordu Parise gitmeden). Hoeneß hapisdeyken iyi gidiyorlardi. Hoeneßden kurtulana kadar büyük birsey beklenmez onlardan.
Ribery ve Robben de gittiler hala yerlerine adam da almadilar. Bu sene uluslararasi arena'da bayern'den hicbir sey beklemiyorum acikcasi. Keske bizim gruba düsseler, güzel maclar olur.

51294

reis tutmayın banega'yı da alıcam diyor.

Pas oyununa yatkın olduğunu düşünüyorum,ligimizin en isabetli orta yapan kanat oyuncularından . Takasla makul fiyata bence gayet mantıklı
Babel Mor Fegholi Durmaz Yunus gibi 5 oyuncu varken lüks olur. Mümkünse para harcanacaksa başka mevkilere harcanmalı bence.

Bugün fikstür cekimi var . İlk Macta kimle oynariz ? Bence deplasmanda Sivas başlıcaz . Sivas hazır değilken 3 puanla başlamak güzel olur

Renktaş, strukturel takipten bahsediyorum. Ben kendim mesela Seriyi pek takip etmedim. Videolarini izlerdim okadar. Videoya gore bakarsak zaten Eren Derdiyok suan 95 milyona Ispanyaya gitmesi lazim. Benim üzerine bastigim konu, bu oyuncuyu anlamsiz bir sekilde beklenti ile yorup onu kaldiramayacagi bir yuke sokmak. Risk alip transfer ettik, tutarsa ne mutlu diyip beklemeye gecmek. Yok CL ceyrek final, yari final vs diyince isin ucu kaciyor. Haliyle bu basarilarida yakalayamayinca hem oyuncu hem biz aşırı strese giriyoruz.

Psikiyatrinin altin kurali, beklentiyi herzaman orantili tutmak :)
Ben şunu söyleyeyim kimse tek basına kurtarici rolunde olamaz ama su an bizim takimin eksigine bakarsak eger aradigimiz adam varsa bu seri'dir. Insanlae zaten mevcut takima ek dusunerek yorumlari yapiyor, dogrusu bu zaten.
Senede 5 mac oynayan fernando ve kadro disi birakilip gonderilen badou orta sahasindan seri +x orta sahasina gecmek takimin gucunu 1 seviye yukari taşır.
Orta sahaya boufal tarzi topla cambazlik yapan birini bulduk mu buyuk surprizlere gebe bir takim oluruz.
Burada kilit oyuncu bence belhanda yerine hakiki bir 10 numara transferi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt