Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer ön libero da kiralık olursa Samattayı 10 verip alır bizimkiler

Şu mantıkta yazmış renktaş. Diagne'yi alacak takımlar bizim ffp durumunu biliyor o yüzden pazarlık şanşımız kalmıyordu. Bu hamle ile tok satıcıyı oynarız diyor.
O açıdan doğru ama bizim yönetime güvenemiyorum yine de.Diagne gitmeli kesinlikle,umarım yönetim halleder bir şekilde.Parasal kısmını geçtim,performans da alamayız gibi geliyor kalırsa

Maaş bütçemiz bayağı dustu.

Selçuk un düştü,Fernando nun maliyeti daha fazla idi seri den,şuan abartı maaş alan Muslera ,feg ,belhanda kaldı.

Belhanda'yı yollamak lazım. Muslera'dan indirim istemeliyiz. Yıllık 2m Euro'yu kabul etmeli. Feghouli mecburen öyle kalacak. Yapacak bir şey yok.

sol bekte nagatomoya güvenip yola cikarsak follos oluruz. adam sezonun yarisinda yok zaten kafadan öyle hesap etmek lazim.

ÖZEL | Menajerler, Banega’nın yerine kiralık olarak Sassuolo’nun orta sahası Alfred Duncan’ı önerdi. Güçlü fiziği ve sert oyunu ile bilinen oyuncu için Yönetim ve Fatih Terim’in kararı bekleniyor.
@sporcope

bu transferin duyumcusu gurrpegi dir.

kendisini tebrik ediyorum ve banega ve falcao nun kırmızısını bekliyorum.

ÖZEL | Menajerler, Banega’nın yerine kiralık olarak Sassuolo’nun orta sahası Alfred Duncan’ı önerdi. Güçlü fiziği ve sert oyunu ile bilinen oyuncu için Yönetim ve Fatih Terim’in kararı bekleniyor.
@sporcope

bunu almak banegayi almaktan zor degil mi

Duncan nedir ya. Onu almak demek , lig fikstürü çekmeden spl ilanı demek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt