Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
Eğer ön libero da kiralık olursa Samattayı 10 verip alır bizimkiler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O açıdan doğru ama bizim yönetime güvenemiyorum yine de.Diagne gitmeli kesinlikle,umarım yönetim halleder bir şekilde.Parasal kısmını geçtim,performans da alamayız gibi geliyor kalırsaŞu mantıkta yazmış renktaş. Diagne'yi alacak takımlar bizim ffp durumunu biliyor o yüzden pazarlık şanşımız kalmıyordu. Bu hamle ile tok satıcıyı oynarız diyor.
Resultante importanteİtalyan lar nasıl Galatasaray ı seçer diye ağlıyor zaaaaa
kesin olumsuz sonuçlanmış mı yoksa olumsuz sonuçlanması halinde mi demek istemiş burada yazar?Galatasaray’da transfer gelişmesi.
Banega’nın olumsuz sonuçlanması halinde yerine alternatif bir öneri Teknik heyete sunuldu.
Birazdan... @sporcope
Maaş bütçemiz bayağı dustu.
Selçuk un düştü,Fernando nun maliyeti daha fazla idi seri den,şuan abartı maaş alan Muslera ,feg ,belhanda kaldı.
Real, Modric'i nasil birakiyor ya? Saskinim.Milan taraftarı ikiye bölünmüş. modric varken seri ile pek uğraşmadık diyen de var seri'ye küfür eden de var.
Linnes ve Emre Taşdemir var sorun olmaz aksine bolluk var.sol bekte nagatomoya güvenip yola cikarsak follos oluruz. adam sezonun yarisinda yok zaten kafadan öyle hesap etmek lazim.
ÖZEL | Menajerler, Banega’nın yerine kiralık olarak Sassuolo’nun orta sahası Alfred Duncan’ı önerdi. Güçlü fiziği ve sert oyunu ile bilinen oyuncu için Yönetim ve Fatih Terim’in kararı bekleniyor.
@sporcope
sol bekte nagatomoya güvenip yola cikarsak follos oluruz. adam sezonun yarisinda yok zaten kafadan öyle hesap etmek lazim.
Ooo bu da manyak olurÖZEL | Menajerler, Banega’nın yerine kiralık olarak Sassuolo’nun orta sahası Alfred Duncan’ı önerdi. Güçlü fiziği ve sert oyunu ile bilinen oyuncu için Yönetim ve Fatih Terim’in kararı bekleniyor.
@sporcope