- 29 Temmuz 2011
- 17.433
- 8.914
- 1.738
Orta saha komple değişse çok güzel olacak şu an elde var Seri desek hala iyi bir 10 ve 6 numaraya ihtiyacımız var. Belhanda, Diagne, Mariano out toplam 20 milyon gelse buradan güzel işler yapabiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İhtiyarlar birer birer gidiyor. Benzema salağı kalıyor.Real, Modric'i nasil birakiyor ya? Saskinim.
Seriyi araya girip biz alalım diyen var. Ekici cyprien'den iyi diyen de var. Bu antudakilerin çoğu 5 yaşında herhalde
zidane torpillisi o yüzden kalıyor.İhtiyarlar birer birer gidiyor. Benzema salağı kalıyor.
Kroos giderse Real'e sempatim artar. Insanlara cok yüksekten bakan antipatik bir tip.İhtiyarlar birer birer gidiyor. Benzema salağı kalıyor.
Tiote ile ikisinin ne alakası olduğunu açıklar mısın?
Benimde benzema giderse sempatim artar. Allahın kazması yüzünden real maçlarından soğudum.Kroos giderse Real'e sempatim artar. Insanlara cok yüksekten bakan antipatik bir tip.
Overrated bir adam bence. Oyun zekasi çok üst düzey ama ne koşar ne sorumluluk alır lider vasfı da yok. Ben hiç alışamadım kendisine. O yavaslikta adamlar kalmadi günümüz futbolunda.Kroos giderse Real'e sempatim artar. Insanlara cok yüksekten bakan antipatik bir tip.
Güle güle git güle güle gel inşallah.Evet usta, doğrudur.
hem 6 hemde 8 numara kiralık olursa seneye ikisininde arkasından bakacağız mı yani giderlerkene?
Biri bariz çapa diğeri teknik orta saha. Tiote kazmanın tekiydi ama adam yerdi..Fildişili değil mi ikisi de , Pl’de oynuyorlardı , ortasahalar
Yalnız baktım da bu Duncan 2 sene içinde defalarca ,İnter , Sampdoria, Sassuolo arası gidip gelmiş kiralık ve bonservisli.. Aşçı bahçıvana, bahçıvan şöföre sonra hepsi uşağa muhabbeti
Aynen.Overrated bir adam bence. Oyun zekasi çok üst düzey ama ne koşar ne sorumluluk alır lider vasfı da yok. Ben hiç alışamadım kendisine. O yavaslikta adamlar kalmadi günümüz futbolunda.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Luyindama stil yalniz zorunlu satin alma hocamLuyindama stil sözleşme imzalanacak bence çok iyi tutarsa vereceksin parayı tutmazsa risk almamış olacaksın