Cenk Doğan
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2019
- 875
- 421
- 558
Bu Seri 6mi 8 no mu simdi bilgili arkadaslar anlatabilir mi?
SM-G965F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Seri 8 numara. Merkez orta saha.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Seri 6mi 8 no mu simdi bilgili arkadaslar anlatabilir mi?
Milli takımda genç yaşta oynaması ve skorer yönü etkili oluyor o işte bir de menajeri çok iyi herifin.eljif dediğiniz adam yunus akgünün 30 maça çıkmış hali tek bir fazlası yok işte.... koç bir dolap çeviriyor belli ki
sırf 8 yazan arkadaşlara aldanma renkdaş .Bu Seri 6mi 8 no mu simdi bilgili arkadaslar anlatabilir mi?
Kanka o biraz takımın playmaker'ı olmasıyla da alakalıdır bir de malum Favre, çapa 6 numara kullanmaz kolay kolay. Cyprien ile ikisi zaten atom karıncalar gibi ikili olmuşlardır orada.sırf 8 yazan arkadaşlara aldanma renkdaş .
üşenmedim nice teki son sezon maçlarının özetlerini izledim. Orta sahada en geride oynuyor adam. Hele top takımındayken her zaman topu ilk kullanan adam . Süper ligde çok çok rahat 6 oynar bu adam
Banega alinmaz bu durumda artik cuellar gelir orta saha tamamlanir.
O kim ya nerden çıktıA Spor Son Dakika; Galatasaray arjantinli genç orta saha nicolas dominguez ile ilgileniyor.
sırf 8 yazan arkadaşlara aldanma renkdaş .
üşenmedim nice teki son sezon maçlarının özetlerini izledim. Orta sahada en geride oynuyor adam. Hele top takımındayken her zaman topu ilk kullanan adam . Süper ligde çok çok rahat 6 oynar bu adam
O kim ya nerden çıktı
new martin benitez heA Spor Son Dakika; Galatasaray arjantinli genç orta saha nicolas dominguez ile ilgileniyor.
Kesinlikle bende aynını yazıyorum kaç gündür. Gecen Savaş Çorlu da bi programda ima eder gibi oldu. Araplar bile Rodrigezi araştırıyor dedi. Yokmu şöyle basında bi babayiğit çat çat bu yazdıklarımızı söylicek. Erman hocayı bekliyorum ben hayırlısı bakalım.elif elmas işi tamamen düzmece. küme düşmeye oynayan takımda bile doğru dürüst ilk 11 oynayamayan bir futbolcuya hangi aklı evvel takım 18m euro verir acaba. adamların tüm transferleri araştırılsa emin ol tamamına yakınında sıkıntı vardır eminim. şeffaf olmamaları bu yüzden zaten. borsaya rakam olarak açıkladıkları hiç bir şey yok nerdeyse.