Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MUSLERA

MARIANO - LUYINDAMA - MARCAO - NAGATOMO

SERI

FEGHOULI - BELHANDA - ARDA - BABEL

SAMATTA

Daha 6 ay önce Abdurrahim Alan bitti diye açıklama yaptı 1 hafta önce başkan Emre Mor için KAP bekliyoruz dedi . Bunlar çok daha kolay transferlerdi ve çok daha net açıklamalar vardı . İki hafta önce Banega meselesi oldu Seri'nin geleceğini sanmıyorum bize düşmez o herif yine boşuna umutlandırıyorlar taraftarı . Mensah felan gelir bize .
yok daha neler sende iyce abarttın.skysports bile satın alma opsiyonuyla kiralanmak üzere dedi.

Emre mor gelirse
Feghouli
Babel
Emre
Jimmy

Bir de Onyekuru yu kiralarsak kanat rotasyonu baya güzel olur

Şener'in üstündeki Tshirt satılıyor mu?

shDAoY.jpg

West Ham, Frankfurt'tan Haller'i 50 milyon euro karşılığında transfer etti.

Frankfurt'un bu yaz Haller ve Jovic satışlarından kasasına giren rakam 115 milyon euro. https://t.co/X5xYFoXZRb

Utretch'deydi galiba haller hollandadayken. O zamanlat alsaydik keşke

yok daha neler sende iyce abarttın.skysports bile satın alma opsiyonuyla kiralanmak üzere dedi.
Ben inanamıyorum açıkçası keşke olsa da çok mantıksız geliyor Seri'nin buraya gelmesi . Benim için dünyadaki en güzel takım Galatasaray fakat mantıklı düşününce Fildişili bir adam için durum böyle olmamalı ve çok daha üst düzey bir ligin üst düzey bir takımında oynamayı tercih etmeli. İstenmeme ihtimalini görmüyorum açıkçası .

Ben inanamıyorum açıkçası keşke olsa da çok mantıksız geliyor Seri'nin buraya gelmesi . Benim için dünyadaki en güzel takım Galatasaray fakat mantıklı düşününce Fildişili bir adam için durum böyle olmamalı ve çok daha üst düzey bir ligin üst düzey bir takımında oynamayı tercih etmeli. İstenmeme ihtimalini görmüyorum açıkçası .
yarın sabah gelince görürsün,öyleyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt