- 12 Haziran 2011
- 72.168
- 21.750
- 2.893
MUSLERA
MARIANO - LUYINDAMA - MARCAO - NAGATOMO
SERI
FEGHOULI - BELHANDA - ARDA - BABEL
SAMATTA
MARIANO - LUYINDAMA - MARCAO - NAGATOMO
SERI
FEGHOULI - BELHANDA - ARDA - BABEL
SAMATTA
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Espri bir yana Emre Çolak gibi bir yerli yedek oyuncuya ihtiyacımız var diycem yine linç edecekler.
yok daha neler sende iyce abarttın.skysports bile satın alma opsiyonuyla kiralanmak üzere dedi.Daha 6 ay önce Abdurrahim Alan bitti diye açıklama yaptı 1 hafta önce başkan Emre Mor için KAP bekliyoruz dedi . Bunlar çok daha kolay transferlerdi ve çok daha net açıklamalar vardı . İki hafta önce Banega meselesi oldu Seri'nin geleceğini sanmıyorum bize düşmez o herif yine boşuna umutlandırıyorlar taraftarı . Mensah felan gelir bize .
Keramettinin basini alirsin. Ben bu adama (pardon) tam 3.5 senedir suresiz ban yedirmeye calisiyorum.Keramettin kardeş sahte duyumla myc alırsa senin iyi bir yonetici olduğuna kanaat getireceğim Ünsal kardeş.
Dogru mu
böyle bi durum olmadan ikimizde mıh yerizKeramettin kardeş sahte duyumla myc alırsa senin iyi bir yonetici olduğuna kanaat getireceğim Ünsal kardeş.
West Ham, Frankfurt'tan Haller'i 50 milyon euro karşılığında transfer etti.
https://t.co/X5xYFoXZRbBen inanamıyorum açıkçası keşke olsa da çok mantıksız geliyor Seri'nin buraya gelmesi . Benim için dünyadaki en güzel takım Galatasaray fakat mantıklı düşününce Fildişili bir adam için durum böyle olmamalı ve çok daha üst düzey bir ligin üst düzey bir takımında oynamayı tercih etmeli. İstenmeme ihtimalini görmüyorum açıkçası .yok daha neler sende iyce abarttın.skysports bile satın alma opsiyonuyla kiralanmak üzere dedi.
Bonservissiz iyi bi yedek.Arda olmazsa düşünülebilir..Espri bir yana Emre Çolak gibi bir yerli yedek oyuncuya ihtiyacımız var diycem yine linç edecekler.
yarın sabah gelince görürsün,öyleyseBen inanamıyorum açıkçası keşke olsa da çok mantıksız geliyor Seri'nin buraya gelmesi . Benim için dünyadaki en güzel takım Galatasaray fakat mantıklı düşününce Fildişili bir adam için durum böyle olmamalı ve çok daha üst düzey bir ligin üst düzey bir takımında oynamayı tercih etmeli. İstenmeme ihtimalini görmüyorum açıkçası .