Şafak Ericek
Sarı Üye
- 27 Ağustos 2018
- 712
- 306
- 608
O ne demek, 24ünde ne varBanega da bilet falan yok yanlış anlaşılmasın. Sadece 24'ünden önce transfer bitmez. Onu demek istedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O ne demek, 24ünde ne varBanega da bilet falan yok yanlış anlaşılmasın. Sadece 24'ünden önce transfer bitmez. Onu demek istedim.
Şu ayakkabıyı nereden bulabilirim? Geçen de gördüm bir foto ama ayakkabıyı bulamadım.
Ayakkabilar iyiymis yav ben de mi alsam bir tane![]()
B E N H U RLan lan onursal üye senin yüzünden şimdi Özgür Ayten olmalıydı
SM-N910H cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunlar aslinda su an herkesin bekledigi seyler19.07 'de Diagne 13-15 arası KAP gelse ardından kimse beklemiyorken E.Banega açıklansa, sonra Samatta kiralık artı zorunlu satın alma gelse, Seri, E.Mor, Luyindama KAP'ları gelse. Oy oy oy. Bütün GSC Server'larını yakar mıyız? yakarız.:cimbom:
Yönetim dikkat etsin hareketlerine ben Genelkurmay cumhurbaşkanı başbakanınızım 330031'in kendisiyim TBMM 0101 Beni Ara.
Delirt bizi Albayrak.![]()
#freeaytenÖzgür Ayten'in yaptığı nefsi müdafaydı. Özgür'e af çıksın. Özgür buraya yumruk havaya.
YOK ARTIKÜstad ben de alacaktım lakin 950 TL'yi görene kadar.
işte bu habere kalp atılır gel dişleri aralık olan kara oğlan
Gurpegiyi foruma transfer etsek şenlenir buralarda.Bonservisi çok yüksek diye biliyorumÖzgür Ayten’ın yerine beni banlayın. O gelsin, ben giderim sıkıntı yok.
Herkes akıllı olsun. Bundan sonra Özgür beye sataşan banada sataşmış olur, küfürü A’dan Z’ye kadar yersin, ona göre.
Forum adam akıllı birini bulmuş, herifi küstürüyorlar.
Ne ayaksınız siz?
Birde Gurpegi reis var, okuyorsan: saygılar abi.. saygılar.
Kesin mi üstad???SERİ bilet almış. Banega 24'ünden sonra muhtemelen iş biter.