Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19.07 'de Diagne 13-15 arası KAP gelse ardından kimse beklemiyorken E.Banega açıklansa, sonra Samatta kiralık artı zorunlu satın alma gelse, Seri, E.Mor, Luyindama KAP'ları gelse. Oy oy oy. Bütün GSC Server'larını yakar mıyız? yakarız.:cimbom:

Yönetim dikkat etsin hareketlerine ben Genelkurmay cumhurbaşkanı başbakanınızım 330031'in kendisiyim TBMM 0101 Beni Ara.

Delirt bizi Albayrak. :asd:

Samatta mı gelmiş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

19.07 'de Diagne 13-15 arası KAP gelse ardından kimse beklemiyorken E.Banega açıklansa, sonra Samatta kiralık artı zorunlu satın alma gelse, Seri, E.Mor, Luyindama KAP'ları gelse. Oy oy oy. Bütün GSC Server'larını yakar mıyız? yakarız.:cimbom:

Yönetim dikkat etsin hareketlerine ben Genelkurmay cumhurbaşkanı başbakanınızım 330031'in kendisiyim TBMM 0101 Beni Ara.

Delirt bizi Albayrak. :asd:
Bunlar aslinda su an herkesin bekledigi seyler

Özgür Ayten’ın yerine beni banlayın. O gelsin, ben giderim sıkıntı yok.

Herkes akıllı olsun. Bundan sonra Özgür beye sataşan banada sataşmış olur, küfürü A’dan Z’ye kadar yersin, ona göre.

Forum adam akıllı birini bulmuş, herifi küstürüyorlar.

Ne ayaksınız siz?

Birde Gurpegi reis var, okuyorsan: saygılar abi.. saygılar.

Transfer döneminde en eğlendiğim kısım da bu; elini sallasan bir duyumcuya çarpıyor :D

Özgür Ayten’ın yerine beni banlayın. O gelsin, ben giderim sıkıntı yok.

Herkes akıllı olsun. Bundan sonra Özgür beye sataşan banada sataşmış olur, küfürü A’dan Z’ye kadar yersin, ona göre.

Forum adam akıllı birini bulmuş, herifi küstürüyorlar.

Ne ayaksınız siz?

Birde Gurpegi reis var, okuyorsan: saygılar abi.. saygılar.
Gurpegiyi foruma transfer etsek şenlenir buralarda.Bonservisi çok yüksek diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt