Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada serinin dogum günü 19.07 mis

Geçen yanıma thyde çalışan bir arkadaş geldi pozisyonunu hatırlayamadım antin kuntin oluyor ya.. Dedim ben bunu arada arayayım da levent abi gibi bilgi getiririm sonra bu kuzenini anlatmaya başladı.. manyak gibi geçen yaz beni arayıp duruyor şunun adına bilet var mı bunun adına bilet var mı koskoca adamların uğraştığı şeylere bak dedi.. kıpkırmızı oldum ulan 1 dk önce aynı soruları sormak için yol yapacaktım adama :asd:

Özgür renktaş seri haberini ilk verenlerdendir ve öncesinde verdiği bir çok duyum tutmuştur.O sebepten kendisine af çıkmasını talep ediyorum.Modaratör renktaşlardan
Bizzat tanık oldum.geçen devre arası transfer döneminde show yaptı.ayrıca seri kiralanacak diyen ilk kendisidir bikaç gün önce burda söyledi

Dransferleri 19 Temmuz 2019 - 19:07 itibari ile açıklayacağız beyler relaks.
Yav bu şikeci ezikleri niye kaale alıyoruz onu anlamıyorum. 19:05 te açıklasınlar olsun bitsin. Ezeli rekabet diyerek üzerimizden prim yapıyorlar.
Adamlarda bi başkan vardı, bizim kaldırdığımız kupa sayısı görmüşlüğü, bizim tarihimizde kendi başkanlarımız görmedi görev yaptıkları süre içinde.

Böyle ezeli rekabet mi olur.

Samata, Seri, banega, emre mor ve bide kaliteli önlibero....

Diyelim oldu....
Abi bu lig boşuna oynatmayın bunlar gerçekleşir ise.
Verin işte kupayı bizde ülke adına Avrupa'ya konsantre olalım.

Başımızda ffp belası olmadan şöyle ince eleyip sık dokuyarak transfer sezonları geçirsek avrupada 2. hatta 3. Kupa hayal değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt