Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim istifa etsin diyenleri de göremedik forumda. İnşallah onurlu ve şerefli insanlardır da sevinmiyorlardır hocanın transfer listesindeki adamlardan A class olanı geldi diye.

Şansa aldığımız şampiyonluktan sonra bu adamı da laz şivesi ve şakalarla şansa almışızdır gerçi değil mi? :sneaky:
Apoyu hala sevmiyorum hacım, Drogba girmiştir araya.

jean micheal seri transferinden sonra 2019 2020 sezonu şampiyonluğumuz camia ya hayırlı olsun

Bu transferi Drogba bitirdi hanedar,albayrak hikaye
C30F6AFC-37E6-405F-91C0-DDF8EF9D2CAE.webp

Seri transferi resmen Gsc forum transferidir konustuklariniza istediğiniz oyunculara isimlere dikkat edin bu forumda adını ilk defa duyduğum oyuncular takıma transfer oluyor

Şu ana kadarki transferlerimiz;

Luyindama - 25 (Bonservis)
Ryan Babel - 32
Adem Büyük - 31
Valentine Ozornwafor - 20
Şener Özbayraklı - 29
Jimmy Durmaz - 30
Jean Michael Seri - 27 (K)

️ Şu ana kadarki transferler hakkında ne düşünüyorsunuz?
hep derim su ffp cezası bizim için büyük nimet oldu. o ceza olmasa son 2 senede 2 katı paraya bukadar olumlu iş yapamazdık.
öğreniyorlar bazı şeyleri bunu yönetim için konusmasamda hocanın gelecekdeki konumu için kendisinin böyle bi tecrübe yasaması muhtesem oldu

Didier Zokora'dan Jean Michael Seri'ye GALATASARAY mesajı: "İyi bir seçim yaptın. Türkiye'de uzun süre yaşadım, güzel günlerdi. Türkiye inanılmaz bir ülke. Tadını çıkar ve Trabzonspor'a asla gol atma. "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt