Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EPL'deki maçlarını izlemediğim için açıklamanız iyi olmuş. Belhanda/Banega ve Seri defansif anlamda baya yumuşak olacak anladığım kadarıyla.
Belhanda'nın satılacağını düşünmüyorum forumdaki çoğunluğun aksine. Yazılan isimlerden Cuellar ve Esiti var. Tahmin ediyorum ikisinden biri bu işi çözebilecek etçillikte.

Ben Belhanda'nın ısrarla hoca için önemli olduğunu düşünüyorum. Satılmayacaktır. Ama Levent kardeşimiz de alacağımız konusunda ısrarcı. Bakalım. :)

Ben tahmin ediyorum Banega 8 numara icin birinci tercihimizdi. Ama Monchi denen yavşak isi yokuşa surunce bizimkiler vazgecip b planini uyguladilar sanirim.

Banega-Seri- Belhanda 3 ü ayni anda sahada olmaz. Deplasmanlarda cok yumusak oluruz.

Belhanda şut ve gol özürlüsu ve bizim forvet arkasi pozisyonunu isgal ediyor malesef. Keske satsak da Banega yi oraya koysak. Adamda şut, pas, asist, duran top hepsi var. Belhanda topu havaya dikerek korner, freekick kullaniyor, 10 sut atsa 1 i kaleyi tutuyor.

Onyekuru------Balo---------Feghouli

--------------------Banega------------------

-----Insan yiyen 6-------Seri

gibi hucum hatti hani tavla oynarsin rakibin 4 kirikla tum kapilari kapatir ve zarlari eline alir pes pese toplarsin ya? Iste bizim ligde ayni durumu yaratmis oluruz.

Kaldı Okan - Banega - Emre ve Samatta bu 4'lüde gelecek sıra sıra

51370

gülperiden herhangi bi yeni duyum va rmı?

zorunlu opsiyonlu bir yıllık kiralama dışındaki kiralık iddialar saçma olur samatta için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt