Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.778
18 milyonBeyler seri transferinde satin alma opsiyon vs.yokmu?
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
18 milyonBeyler seri transferinde satin alma opsiyon vs.yokmu?
Linnes?Takım çok güzel bir hal aliyor ancak "Sol bek ve Sağ bek" yenilenmeden işimiz zor.. 2 Tane yaşlanmış mecali kalmamış bu adamları paslamak şart..
Ulan CAVANİ yazanı gördüm. Antu'da bu yazılsa 20 sayfa makara geçerdik diğer başlıkta yapmayın etmeyin.![]()
Varmış 18 milyon euro olduğu söyleniyorBeyler seri transferinde satin alma opsiyon vs.yokmu?
Mümkün değil Hamit o kadar iddialı söylüyorum. İmkansız ! Üzerinde konuşulmaya değmez.Olacak is degil ama Seten dün “Seri mi yapmayin etmeyin 30 milyon Euroluk oyuncu” diyordu
Olmaz evet ama keske olsa
Sent from my iPhone using Tapatalk
abdo ilk neymarı ister sonra mbappeyi ister masadan kalkarken de cavaniyi yapıştırır mecbur verirler yani
Balotelli, kolarov, keylor navası alırlarsa psikolojik üstünlük onlardaymıs hahahaha mal adamlar
Onyekuru daha gelmez bitti o iş gibi. Emre gelecek daha bu kadar kanat oyuncusu yeterli zatenDiagne ve Belhanda satılırsa muazzam bir kadro kurulacak gibi. Ligi çok rahat domine ederiz de şampiyonlar liginde iddialı da olacak. 15e Diagne 10a Belhanda gitse, samatta, banega, Onyekuru ve bir orta saha da alınırsa uçar bu kadro. Mariano da satilmali.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaçırıyor ama inanılmaz şekilde posisyon üretiyor kendisine ve takım arkadaşlarına.Samatta’nın Bjk macini izledim, Ebubekir tarzinda bir forvete benziyor, ama bitiriciliği süper degil 3 tane %100ü harcamış.
Daha çok izleyenler detaylı anlatırsa super olur.
Gönlümden geçen:
Cavani>Costa>Falcao>Ebubekir>Samatta
Cavani Seri’den çok daha zor transfer, ama Seriyi getiren kalanlarin hepsini getirebilir...
Hocanın kafasındaki oyun planı çok önemli, eğer bir Hakan Sukur ariyorsa Costa olmali derim, Cavani olamayacagina gore![]()