Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer dönemlerinde haklı olarak çoğu zaman yönetimi eleştiren bir taraftar olarak alınan doğru oyunculardada haklarını vermişimdir.

seri son yılların en iyi ve başarılı transferlerinden bir tanesidir.

benim anlamadığım seri gibi bir adamı almayı düşünen adamlar geçen sene nasıl olduda transferde o kadar beceriksizlik yaptılar.Koca takımı forvetsiz bıraktılar.
seriyi düşünüp kim akıl ettiyse o kişi transferleri yapmaya devam etsin.

İnşallah belhandayıda diagne gibi satmayı düşünüyorlardır.
Eğerki kalırsa kurulacak iyi kadroya yazık olacaktır.Oyunu çok ciddi bozacaktır.

Beklentiyi düşürmemek gerekir.ilk 11 de ne kadar değişiklik yaparsak o kadar iyidir.

Muslera

Linnes - Luyindama - Marcao - Nagatomo

Transfer

Feghouli - Belhanda - Seri - Babel

WAMANGITUKA

0

Diagne ve Belhanda satılırsa muazzam bir kadro kurulacak gibi. Ligi çok rahat domine ederiz de şampiyonlar liginde iddialı da olacak. 15e Diagne 10a Belhanda gitse, samatta, banega, Onyekuru ve bir orta saha da alınırsa uçar bu kadro. Mariano da satilmali.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan CAVANİ yazanı gördüm. Antu'da bu yazılsa 20 sayfa makara geçerdik diğer başlıkta yapmayın etmeyin. :D

Olacak is degil ama Seten dün “Seri mi yapmayin etmeyin 30 milyon Euroluk oyuncu” diyordu :)

Olmaz evet ama keske olsa

Sent from my iPhone using Tapatalk

Olacak is degil ama Seten dün “Seri mi yapmayin etmeyin 30 milyon Euroluk oyuncu” diyordu :)

Olmaz evet ama keske olsa

Sent from my iPhone using Tapatalk
Mümkün değil Hamit o kadar iddialı söylüyorum. İmkansız ! Üzerinde konuşulmaya değmez.

Ulan Falcao yu plaseye alıp kimine görüşüyoruz çok merak ettim tamam Samatya iyi hoş da Falcao ulan bu ;)

Diagne ve Belhanda satılırsa muazzam bir kadro kurulacak gibi. Ligi çok rahat domine ederiz de şampiyonlar liginde iddialı da olacak. 15e Diagne 10a Belhanda gitse, samatta, banega, Onyekuru ve bir orta saha da alınırsa uçar bu kadro. Mariano da satilmali.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onyekuru daha gelmez bitti o iş gibi. Emre gelecek daha bu kadar kanat oyuncusu yeterli zaten

Cavani yazanlar var adamın maaşı bizim total bütçenin yarısı yapmayın etmeyin :D

Samatta’nın Bjk macini izledim, Ebubekir tarzinda bir forvete benziyor, ama bitiriciliği süper degil 3 tane %100ü harcamış.

Daha çok izleyenler detaylı anlatırsa super olur.

Gönlümden geçen:

Cavani>Costa>Falcao>Ebubekir>Samatta

Cavani Seri’den çok daha zor transfer, ama Seriyi getiren kalanlarin hepsini getirebilir...

Hocanın kafasındaki oyun planı çok önemli, eğer bir Hakan Sukur ariyorsa Costa olmali derim, Cavani olamayacagina gore :)
Kaçırıyor ama inanılmaz şekilde posisyon üretiyor kendisine ve takım arkadaşlarına.

Bide bu arkadaş daha yeni santrfor mevkisine geçiş yaptı sayılır. Kanat oyuncusuydu bu daha öncesinde.

Tipik santrfor değil açıkçası. Falcao gibi oyuncular daha usta golcüler olduğunu bende düşünüyorum ama yaşı da genç sayılır samatanın. 26 yaşında henüz. Gelişime açık halen yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt