Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.416
- 3.134
- 2.118
Samatta-Falcao beraber gelir mi ? Diagne ve Mitro giderse olabilir aslında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndombele'yi 60a aldı spurs. trippier 20 küsüre gitti. Erikssen gitmezse satış listesinde para edecek isim Wanyama. O yüzden peşin satış isterler. Zor dememin sebebi buTalibi çıkmazsa kiralık neden olmasın?
Ben bu adamı ilk fb ile plzenin uefa maçıydı sanırım orda izlemiştim çok beğenmiştim. Çok iyi yerlerde olabilirdi gerçektenVay be sakatlıklar ne hale getirdi adamı çok daha üst düzeylere gelebilirdi:
Vladimir Darida - Performans 18/19
Bunu ersin duzen ima ediyor bir cok kisi anlasildigini soyluyor bencede oyledir ama degermi degmezmi diye dusunuyorlarserdar sarıdağ bizim babel transferini ocakta açıklamış kişidir
Seri'nin ilk 11 olmasi riskli. En az 1 yil yedekten girip guven kazanmali.———————muslera
mariano luyindama marcao nagatomo
——————cuellar seri
-emre————feghouli———onyekuru
———————samatta
Nasil?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Barça hastalığından dolayı vazgeçti Seri’den
Iyi.eyi kaynak mı sence
Turk medyasina da dustu bu haber zaten.![]()
Transfer Samatta naar Galatasaray gaat voorlopig niet door
Ally Mbwana Samatta heeft er zijn beste seizoen ooit op zitten bij de landskampioen met als gevolg dat hij grof wild is op de transfermarkt. Verschillende staartploegen uit de Premier League hengel…doorfansvoorfans.org
4,5m + primlerle 6m alacakmisSerdar Sarıdağ Falcao ile kesin anlaşıldı diyor.
Maaş ne olacak ?
Falcao serbest kalırsa olabilir tabi.
Bir sonraki transfer kolombiyalı deniyor