Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SA uzun süredir yazmıyordum sadece okuyorum günlük aklıma bişey takıldı. Samatta açık oynayamaz mı Onyekuru gibi?

Falcao son 3 Ligue 1 sezonunda 54 gol atmış bu ligi parçalar mantıklı olursak.

Falcao cepte demekki Samatanın durumuna göre karar verilecek. Açıkçası Samatayı isterim. Falcao ya verilen paranın dönüşü yok. 3 sene 15 milyon euro alır ki 2 sene sonra fiziki düşüş yaşar gitsin diye dua etmeye başlarız. Samata 3 sene bonservis dahil maliyeti yine 15 milyon olur ama 3 sene sonra 10-15e yine satarsın. Falcao isim transferi ama yaşından dolayı istemiyorum.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Samatta icin Genk en az 13 milyon euro istiyor. Bize gelirse yillik 2 milyon euro ya yakin maas alacaktir. 3 yillik maliyeti 18 milyon euro ya yakin olur. (varsayalim ki 11-12 ye aldik mesela)

ali naci emre mor cuma gelecek dediydi.artık üzerine konusmayalım en gec 1 haftaya acıklanır

Seri gerçekten çok özel bir oyuncu özellikle bizim orta sahamızın yapamadığı tüm işleri yapabilecek hatta bu işi Avrupa'da en iyi yapabilecek oyunculardan birisi Belhanda ile oynamış birbirlerine uyumları üst düzeyde Belhanda'nın üzerinden bir yükü alacak o pas merkezi olma konusunda Belhanda'yı rahatlatacak daha nokta işler ile uğraşmasını sağlayacak

Ama Seri'nin üzerinden yükü alacak onun yerine pis işleri yapacak defansif anlamda çok sağlam bir orta saha daha gerekli takıma tabiri caiz ise genç Fernando Reges bulmamız gerekiyor ki Seri'yi gerçek görevinde kullanabilelim rahatça top yapmasına imkan sağlayalım

Orta sahada ne kadar iyi oyuncuların olması önemli de asıl önemli olan oyuncuların birbiri ile uyumu birbirlerinin eksiklerini kapaması Schneiderlin gelirse bu konuda çok çok sevineceğim

Belhanda
Seri-Schneiderlin

Orta saha üçlüsünü STSL için konuşmaya zaten gerek yok da Avrupa'nın zirve takımları hariç hemen tüm takımlarının orta sahası ile kıyaslanabilir

Falcao maaşını 9a düşürmüştü monacoda. Şuanda bize gelse yine de 3 imza 5 garanti ister herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt