Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Aga babel dediğin adam şuanda kadrodaki çoğu kişiden fittirFalcao ile Babel aynı yaşta.
Babel'e laf yok.
Falcao olunca Aaaooouuuuuuuww
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aga babel dediğin adam şuanda kadrodaki çoğu kişiden fittirFalcao ile Babel aynı yaşta.
Babel'e laf yok.
Falcao olunca Aaaooouuuuuuuww
Şöyle reis FFP kapsamında satabileceğimiz adamları almamız gerektiğini düşünürsek + oyun planına daha uygun olduğunu düşündüğüm zaman SamattaSamatta mi falcao mu
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Serdar Sarıdağ: "Galatasaray, Falcao ile yıllığı 4.5 Milyon € + bonuslarla birlikte 2+1 yıllığına anlaştı. Bonservis bedeli de ödenmeyecek."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Serdar Sarıdağ: "Galatasaray, Falcao ile yıllığı 4.5 Milyon € + bonuslarla birlikte 2+1 yıllığına anlaştı. Bonservis bedeli de ödenmeyecek."
mehmet topalbakalım bizimkiler fernando yerine kimi alacak çok önemli
1 milyona alırlar, 2 sene sonra 10 milyona satarsın. Bizimkilerde potansiyelli genç yerli alerjisi var. Fiyatı 4 milyon olmadan almıyoz.@salimmanav: Beşiktaş, Mehmet Özcan için Eskişehirspor’a 750 bin Euro teklif etti. (500 peşin, 250 taksit)
Eskişehirspor, Beşiktaş’tan 1 milyon Euro istedi. (500 peşin, 250’si ocak ayında, 250’si şubat, mart, nisan ayı için taksit)
Bugün ikinci görüşme oldu! Üçüncü görüşme olumlu sonuçlanır
Aga babel dediğin adam şuanda kadrodaki çoğu kişiden fittir
Evet, az önce silmiş galiba. 30 dakika önce ss almıştım.gurrpegi falcao ile ilgili olan entryi silmiş heralde, bulamadım.
SA uzun süredir yazmıyordum sadece okuyorum günlük aklıma bişey takıldı. Samatta açık oynayamaz mı Onyekuru gibi?
Falcao'nun da fiziksel olarak hiçbir eksiği yok kendisine bakıyor
Ali Naci ne zaman Emre gelecek dedi? Link var mı? Bilmiyorum ama Emre beni heyecanlandırıyor. Kendini bulursa net yıldız kazanmış oluruz. Hele yapılacak takviyelerle beraber bu çocuk uçar.
Oyuncu ismini forvete çekilince duyurmuş, öncesinde kanat oynamış zaten.SA uzun süredir yazmıyordum sadece okuyorum günlük aklıma bişey takıldı. Samatta açık oynayamaz mı Onyekuru gibi?