Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samatta mi falcao mu

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şöyle reis FFP kapsamında satabileceğimiz adamları almamız gerektiğini düşünürsek + oyun planına daha uygun olduğunu düşündüğüm zaman Samatta

Kalitesini oluşturacağı etkiyi forma satışı-taraftarı sahaya çekişi vs. + Avrupa futbolunun gördüğü son gerçek 9 numaralardan olduğununu ve üzerine tez yazılası bitiriciliğini düşündüğüm zaman Falcao

Aslında öyle bir ikilem ki bu Falcao veya Samatta hiç fark etmez ikisi de çok iyi transfer olur bizim için hangisi gelse de üzülmem

Ali Naci ne zaman Emre gelecek dedi? Link var mı? Bilmiyorum ama Emre beni heyecanlandırıyor. Kendini bulursa net yıldız kazanmış oluruz. Hele yapılacak takviyelerle beraber bu çocuk uçar.

@salimmanav: Beşiktaş, Mehmet Özcan için Eskişehirspor’a 750 bin Euro teklif etti. (500 peşin, 250 taksit)
Eskişehirspor, Beşiktaş’tan 1 milyon Euro istedi. (500 peşin, 250’si ocak ayında, 250’si şubat, mart, nisan ayı için taksit)
Bugün ikinci görüşme oldu! Üçüncü görüşme olumlu sonuçlanır

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1 milyona alırlar, 2 sene sonra 10 milyona satarsın. Bizimkilerde potansiyelli genç yerli alerjisi var. Fiyatı 4 milyon olmadan almıyoz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Everton da forma şansı azalan morgan schneiderlin bana mantıklı geldi.Transfer olasılığı çok yüksek olabilir.Everton da orta sahada bi kalabalık var andre gomes in tapusunu aldılar üstüne fabian delph i M.City den transfer ettiler.Kiralık satın alma opsiyonlu verirler diye düşünüyorum.

Falcao ismi de mantıklı geldi ama hasan şaş hoca yalanladı diye hatırlıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt