Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duyumculuk para kazandiriyormu ya?
Kazandiriyorsa bende birkac tane duyum sıkayım diyorum

Deniz Türüç bizde nerede oynayacak ki ısrarla istiyoruz anlayamadım. Erol bedir deniz oynayabileceği kulübe gitmek istiyor demişti. Bizde feghouliyi mi belhndayı mı kesecek yani. Biraz düşünürse fenere gider iyi de yapar. 3-4 m bonservis verip yedek adam oturtacak lüksümüz yok. Onun yapacağı işleri jimmy durmaz yapar zaten

diagne'yi okutabilirsek transferi öyle sanıldığı kadar zor olmayan futbolcu. çünkü kendisi tanzanya'lı. tanzanya pasaportu ile ingiltere'de kaç milli maç oynamış olursa olsun 27 yaşında çalışma izni alabilme şansı yok. hani 19-22 yaşlarında olsa belki verirlerdi ki o zaman bile çok zor. ispanya desek ispanya'da kendisini alabilecek takım sayısı belli. o takımları da 3 olan ab dışı kotejanını samatta'ya kullanmaz. italya ve almanya'da da durum çok farklı değil. işin içinde ingilizler olsa hiçbir şekilde alamazdık ama şuan sanıldığı kadar zor değil. en büyük avantajımız ise oyuncunun ab pasaportunun olmaması.
18 Temmuz 2019 00:25 · turuncusakal

Deniz Türüç'ü bir ara alternatif olarak istemiştim ama artık gerek yok, Emre Mor gelecekse ve biz Deniz Türüç'e bonservis ödeyeceksek bizim için zararlı bir yatırım olur.

Forumdaki şu yanlışı bence düzeltelim.
Seri kesinlikle 6 numaradır.
Yani defansın önünde oynar.
8 numarada oynama kabiliyetine sahip olsa da orjini ve verimliliği en fazla defans ile orta saha arasındaki Türk futbolunda ön libero olarak tabir edilen bölgedir.
Nice'teki çıkışını bu mevkide yapmıştı.
Fulham'da gerçek formundan uzak kalmasının sebebi ise 8 numarada oynatılmasıdır.
Boşuna kendimizi yormayalım.
Hayırlı olsun.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt