- 19 Mart 2014
- 29.685
- 31.079
- 2.718
Falcaoyu istemiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ergün vitaminsizKazanamazdık. Hasan a sorunlu Hakan,arif küçük hakan ı şaban moduyla sosyal medyada yerin dibine sokardık. Suat a idiot ne bileyim tüm leş yakıştırmalarını yapıp değersizleştirilip 3 e 5 e bakmadan satardık. bknz. süperligte 2 sezonda 46 maçta 42 gol 5 asist yapan diagne yi 5 para etmez gösterip kuş familyasının kıs kıs gülmesini sağlamak.

teşekkürler.. gayet iyi görünüyor bizde en az 20 atar.
balotelli duyumu aldım çünküniye üzülüyon sergen falcao yav bu
Falcao daha iyi olur. Altyapidaki gençleri de düşünelimbalotelli duyumu aldım çünkü
Diagnede en az 20 atar bunun 30 geçmesi lazım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kazanamazdık. Hasan a sorunlu Hakan,arif küçük hakan ı şaban moduyla sosyal medyada yerin dibine sokardık. Suat a idiot ne bileyim tüm leş yakıştırmalarını yapıp değersizleştirilip 3 e 5 e bakmadan satardık. bknz. süperligte 2 sezonda 46 maçta 42 gol 5 asist yapan diagne yi 5 para etmez gösterip kuş familyasının kıs kıs gülmesini sağlamak.
18/19 sezonunda 2 kere sakatlık yaşamış toplam 22 gün sürmüş ve 3+1 toplam 4 maç kaçırmışSakatlık gecmisi ne durumda
Bu hali 150 milyon
Diagnede en az 20 atar bunun 30 geçmesi lazım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi