Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada gençler özellikle işler kötü gittiğinde yangın yapmamanız lazım bu sene. Çünkü hakemler kuşlar filan bir dönem üzerimize fazla gelecekler işte o zaman, Terim ve ekibini yedirmememiz lazım.

18/19 sezonunda 2 kere sakatlık yaşamış toplam 22 gün sürmüş ve 3+1 toplam 4 maç kaçırmış
17/18 sezonunda 3 sakatlık 74 gün ve 10 maç kaçırmış
16/17 sezonunda 4 sakatlık 95 gün ve 15 maç kaçırmış

Sakatlıkları da Adductors-Uyluk ve kalça problemleri yazıyor

18/19 sezonunda 39 maç - 17/18 sezonunda 36 maç ve 16/17 sezonunda 43 maça çıkmış Falcao

ben bu tür transferlere eskiden olumlu bakardım. dünya yıldızları sonuçta bu adamlar.

Ama artık o düşüncede değilim. o yüzden gelmesini istemiyorum

İşte 2. sebepten ötürü o paraları riske etmeye hiç gerek yok.

İlla bonservissiz istiyorsak Seri'den sonra Balotelli neden olmasın? Falcao'dan çok daha uyguna kapatırız.

İtalya'nın başında Mancini var parlatırsak mutlaka 2020 avrupa şampiyonasında kadro da olur. 2 gol atsa efsane teklifler gelebilir.

Balotelli bence riskin en büyügü. Kalitesini tartisacak degiliz tabiki ama ben böyle saatli bir bomba futbol tarihinde az gördüm vallahi. Kulüp yapimiza bir kere hic uymuyor karakter yapisi ile. Bilemedim yani

Sadece Ffp varken değil artık Falcao tarzı bonservis getirisi olmayan adamlardan her zaman uzak durmalıyız.

Sonra işte Ffp gelir çıkar karşımıza. Haland gibi genç yetenekleri ufak paralar yüzünden alamayız veya 6 ay forvetsiz oynarız.

Ne diyorsun birader sen kim kimi izlememiş?
Kim kimi argüman alıyor?
Avrupa futbolunu takip eden bir sen misin burada?

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Birincisi adam gibi hitap et klavye başında bir delikanlılık geliyor herkese anlamış değilim . İkincisi ben sana bir şey demedim . Ben genel olarak konuştum seni tanımam etmem . Bununla beraber evet doğru düzgün futbol izleyen ve izlediğini yazan adam sayısı koca forumda 20'yi geçmez . Millet genelde iki video izleyip ya da izlemeyip bir yerden duyup ya da oyunda görüp 30 maçını izlemiş muamelesi yapıyor . ( bunu da sen yapıyorsun demiyorum genel söylüyorum tıpkı bir önceki mesajda olduğu gibi senin ne yorum yaptığını kime ne dediğini bile bilmiyorum dediğim gibi seni tanımam etmem . )

Belhanda, 10 numarali formayi birakmali bence. Nice'deki gibi 5 numara giyinsin kalacaksa. 10 numara beklentileri cok yükseltiyor ona da agir geliyor.
Taraftar günümüz futbolunu anlamaya calissa Türk futbolu icin daha iyi olmaz mi?

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Sadece Ffp varken değil artık Falcao tarzı bonservis getirisi olmayan adamlardan her zaman uzak durmalıyız.

Sonra işte Ffp gelir çıkar karşımıza. Haland gibi genç yetenekleri ufak paralar yüzünden alamayız veya 6 ay forvetsiz oynarız.

Banega falcao gelmesin işte renktaş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Balotelli bence riskin en büyügü. Kalitesini tartisacak degiliz tabiki ama ben böyle saatli bir bomba futbol tarihinde az gördüm vallahi. Kulüp yapimiza bir kere hic uymuyor karakter yapisi ile. Bilemedim yani
balotelli ile ilgili detayları alırsam,paylaşırım.önemsiz gibi görünse de belki olur transfer işte

Bonservis parası vermezsek getirisi olmamasının bi önemi olmaz. Falcao gibi bi adamın en büyuk getirisi başarı olur

maaş yükleri hafiflerken bonservis verilmeyen performans bonuslarıyla gelen adama ne ffp kendnze gelin çekiyorsunuz. tamam gelecekte satamyabilirsin ama 2 sezonda prestij performans ve ek gelirlerle zaten bir şekilde katkın olur. drogbada bonservis getirmedi ama en güncel olarak seri konusunda adamın referansı durumu nereye getirdi.

Her iki oyuncununda artları eksileri mevcut.

Birinin saha içi performansından kimse şüphe etmez her halde diye düşünüyorum. Adam çeyrek sezonda Marsilya'da yaptıkları ortada. Saha dışı etkenler can sıkıyor ama o riske bence çok rahat girebiliriz.

Diğeri fizik olarak bitik sayılacak duruma gelmiş ve yüksek maaşlar konuşuluyor bu durumda bana göre maddi olarak Falcao daha büyük risk.

Bonservis parası vermezsek getirisi olmamasının bi önemi olmaz. Falcao gibi bi adamın en büyuk getirisi başarı olur

Garantisi var mı saha içi başarının?

Bak bjk'ye Pepe ve Negredo'ya verdiği maaşlardan sonra efsane satışlar(Cenk, Atınç, Tosiç) yapmasına rağmen ne hale geldi.

Birincisi adam gibi hitap et klavye başında bir delikanlılık geliyor herkese anlamış değilim . İkincisi ben sana bir şey demedim . Ben genel olarak konuştum seni tanımam etmem . Bununla beraber evet doğru düzgün futbol izleyen ve izlediğini yazan adam sayısı koca forumda 20'yi geçmez . Millet genelde iki video izleyip ya da izlemeyip bir yerden duyup ya da oyunda görüp 30 maçını izlemiş muamelesi yapıyor . ( bunu da sen yapıyorsun demiyorum genel söylüyorum tıpkı bir önceki mesajda olduğu gibi senin ne yorum yaptığını kime ne dediğini bile bilmiyorum dediğim gibi seni tanımam etmem . )

rtş ne uzun 1 parantez idi o öyle yaw :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt