Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SAAT 02:49....
Geçtigimiz sezon #GALATASARAY `dan ayrılıp #FENERBAHÇE 'ye transfer olan, sakatlığı sebebiyle randıman veremeyen ve şu anda yeni sezon kampında yer alan MİLLİ OYUNCU TOLGA CİGERCİ #FENERBAHÇE ile yollarını ayırıp, ayrılabilir...
Via @sporundibicom

Adam Falcao. Gomis'ten 1 yas küçük. Gomis elimizdeolsa bundan sonraki 2 sezon içinde 20 golün altinda bitirmezdi.
Falcao, Falcao olduğu için bu ligi *****

Eyvallah benim görüşüm bu renktaş.

Geçmişte yaptığımız isim takıntısından dolayı şu an bu haldeyiz bana göre.

Hele hele döviz kurları bu seviyelerdeyken gidip sırf isminden dolayı artık bitik vaziyetlere ulaşan bir adama 4-5 milyon euro maaş verirsek...

Bu kafadan kurtulmamız lazım bence.

la uzun boylu ortasaha lazım bize.kedira şerefsizi uzun o gelsin mi

İşte 2. sebepten ötürü o paraları riske etmeye hiç gerek yok.

İlla bonservissiz istiyorsak Seri'den sonra Balotelli neden olmasın? Falcao'dan çok daha uyguna kapatırız.

İtalya'nın başında Mancini var parlatırsak mutlaka 2020 avrupa şampiyonasında kadro da olur. 2 gol atsa efsane teklifler gelebilir.
Balo 4.5m istiyormuş italyan kulüplerinden.

Hele hele döviz kurları bu seviyelerdeyken gidip sırf isminden dolayı artık bitik vaziyetlere ulaşan bir adama 4-5 milyon euro maaş verirsek...

bitik falan degil kupada gayet eforlu haraketli idi

bitik değil rdasim adam yapma gözünü sevim.

Şaka maka öyle bir seviyeye çıkardı ki Seri transferi bizleri
Falcao'yu elimizin tersiyle itiyoruz :D adam şu yorumları görse harbiden futbolu Bırakır

Mesele merkez. Simdi babel falan heo yan parca. Ortasahan genç ve dinamik olduğu sürece çok sıkıntı yok. O yüzden falcao gelecekse banega falan kalsin.
Şu Nicolás Domínguez diye bir gencin adı geçiyordu onu şimdi 7.5 mil.€ bonservis ile getirebiliyorsak hemen getirelim gerçekten katlarca fazlasına satabiliriz

Seri-Domínguez ikilisi gerçekten orta sahamızı canlandırır

Garantisi var mı saha içi başarının?

Bak bjk'ye Pepe ve Negredo'ya verdiği maaşlardan sonra efsane satışlar(Cenk, Atınç, Tosiç) yapmasına rağmen ne hale geldi.
Beşiktaş zaten batık bi kulüptü, kumar oynadığı için bu hale geldi bizim maaş bütçemiz hayli düştü şuan 1 tane yüksek maaşlı adam fazla sarsmaz bizi. Başarı meselesine gelirsek falcaonun bize yüksek katkı verme ihtimali diğer adı geçenlerin hepsinden yüksek

Şu Nicolás Domínguez diye bir gencin adı geçiyordu onu şimdi 7.5 mil.€ bonservis ile getirebiliyorsak hemen getirelim gerçekten katlarca fazlasına satabiliriz

Seri-Domínguez ikilisi gerçekten orta sahamızı canlandırır

Falcaoya bonservis vermeyecek isek ve diagne satilirsa komple parayi bir oyuncuya basariz. O dedigin cocuk fm de baya baya iyiymis.

la uzun boylu ortasaha lazım bize.kedira şerefsizi uzun o gelsin mi
Kalidou Sidibé boy=> tam 2 metre ister misin renktaş :asd:
kalidou-sidibe-of-toulouse-during-the-league-cup-bkt-match-between-picture-id1056017486

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt