Demir Isik
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 32.876
- 21.901
- 2.783
oldu bileBanega olmayacak mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oldu bileBanega olmayacak mı
leçistıra gitme ihtimali daha yüksekmişFalcao çok yaşlı abi ölü yatırım, Samatta her açıdan daha enerjik bir transfer olur bence.
uçak kuş sürüsüne denk gelmese bariEkli dosyayı görüntüle 51427
Yılın transferi şu an 10.680 m yüksekliğinde Libya semalarından 824 km hızla bize doğru geliyor :red:
uçak kuş sürüsüne denk gelmese bari
bir şey olmaz ya seri kuşları hallederHava alanın yeri sıkıntı renktaş, kuş sürüsüne falan denk gelir uçak inmez falan biz de ki bu şansla...
Ohaaa uçağın rota değişti ekran görüntüsü almasam ben yanlış ülke diye düşündüm derdim.
Şu an uçak hiç Libya'dan geçmemiş gibi gösteriyor rotasını
Ekli dosyayı görüntüle 51428
Bir önceki resimde Libya üzerinden geçiyordu şimdi hiç oraya uğramamış gibi Cezayir üzerinden Tunus'u geçmek üzere şu an.
Çok ilginç değil mi? Lan uçağı mı kaçırdılar?![]()
diagne
link var mı
Biliyoruz renktaş kimsenin ciddiye aldığını sanmıyorum. O saatte geldi yazdı bir şeyler sonra millette iyi gününde bugün öyle cevap verdi.
Ben makara amaçlı yazdım o mesajları. Son mesajımda kolpacı Ahmed'im dedim zaten
Senin bu kadar ciddiye alıp uzun mesaj yazman garip olmuş...
Burnunu istanbula çevirdi sorun yok
geç çevimiş biraz uyuyakalmamıştır inşBir an rüya bitti Milano'ya inecek sandım adamlar bildiğin uçağı İtalya'ya çevirdi resmen :red:
geç çevimiş biraz uyuyakalmamıştır inş
bu arada projeksiyon yüzünden haritada şu ana kadar yavaş ilerlemiş bundan sonra çok daha hızlı ilerler gibi duruyor
geç çevimiş biraz uyuyakalmamıştır inş
bu arada projeksiyon yüzünden haritada şu ana kadar yavaş ilerlemiş bundan sonra çok daha hızlı ilerler gibi duruyor

özelden yazdım 1-2 arkadaşa ben kulüpte yetkili değilim sağolsun arkadaşlarım bilgi sağlıyorlar direkt aktarayım ama ümitlendirmek de istemem:Geçmiş mesajlara bir baktım da reyis az karışık hepsini göremedim..
-marcao ya 18 teklif mi gelmiş bu adam ŞL görmeden gönderilmemeli şahsen
-Falcao cumaya kadar açıklanıyor mu
-Banega işi ne durumda veya orta sahaya alakalı başka bir gelişme var mı?
Kısaca söylersen sevinirim son durumu
bir ara uçağı kaçırıp avusturyaya götürdüğünü düşündükYeni merkez orta sahamiz an itibariyle Maltayi geçiyor.
Az kaldi
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
özelden yazdım 1-2 arkadaşa ben kulüpte yetkili değilim sağolsun arkadaşlarım bilgi sağlıyorlar direkt aktarayım ama ümitlendirmek de istemem:
-banega 3-4 güne gelir
-forvet 3-4 güne belli olacak samatta leçistıra daha yakın o zor
-cuelların kulübüyle görüşme devam ediyor büyük ihtimalle bitecek
-banegada her şey hazır istenilen zamanda alınır
-mariano, belhanda, diagne satış listesinde
-marcaoya 15m€ teklif var (twitterda biri 18 yazmış belki yükseltmişlerdir) biz 20 istiyormuşuz o fiyat verilirse satılacak
-marcao satılırsa yerine mangala alınacak
zaten bunlar söylendi dün, özelden yazdığım arkadaşlar tek teyit noktam şu an sjsjsjsjsj
bana söylenenler bunlar genelde söylenen şey 5 saat ile 2 gün arasında basına düşüyor zaten yeni bir şey yok, gelişme olursa yazarım.