Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ohaaa uçağın rota değişti ekran görüntüsü almasam ben yanlış ülke diye düşündüm derdim.

Şu an uçak hiç Libya'dan geçmemiş gibi gösteriyor rotasını :rolleyes:

ss.webp

Bir önceki resimde Libya üzerinden geçiyordu şimdi hiç oraya uğramamış gibi Cezayir üzerinden Tunus'u geçmek üzere şu an.

Çok ilginç değil mi? Lan uçağı mı kaçırdılar? :p

diagne
Ohaaa uçağın rota değişti ekran görüntüsü almasam ben yanlış ülke diye düşündüm derdim.

Şu an uçak hiç Libya'dan geçmemiş gibi gösteriyor rotasını :rolleyes:

Ekli dosyayı görüntüle 51428

Bir önceki resimde Libya üzerinden geçiyordu şimdi hiç oraya uğramamış gibi Cezayir üzerinden Tunus'u geçmek üzere şu an.

Çok ilginç değil mi? Lan uçağı mı kaçırdılar? :p

link var mı

Biliyoruz renktaş kimsenin ciddiye aldığını sanmıyorum. O saatte geldi yazdı bir şeyler sonra millette iyi gününde bugün öyle cevap verdi.

Ben makara amaçlı yazdım o mesajları. Son mesajımda kolpacı Ahmed'im dedim zaten :)

Senin bu kadar ciddiye alıp uzun mesaj yazman garip olmuş...

Sen niye üstüne alındın renktaş senin ne yazdığını görmedim bile.. (y)bir önceki sayfada 3-4 kişi bunla ciddi ciddi muhatap olmuş belki tanımıyorlardır diye uzun uzun yazayım dedim

Bir an rüya bitti Milano'ya inecek sandım adamlar bildiğin uçağı İtalya'ya çevirdi resmen :red:
geç çevimiş biraz uyuyakalmamıştır inş

bu arada projeksiyon yüzünden haritada şu ana kadar yavaş ilerlemiş bundan sonra çok daha hızlı ilerler gibi duruyor

geç çevimiş biraz uyuyakalmamıştır inş

bu arada projeksiyon yüzünden haritada şu ana kadar yavaş ilerlemiş bundan sonra çok daha hızlı ilerler gibi duruyor

Geçmiş mesajlara bir baktım da reyis az karışık hepsini göremedim..

-marcao ya 18 teklif mi gelmiş bu adam ŞL görmeden gönderilmemeli şahsen

-Falcao cumaya kadar açıklanıyor mu

-Banega işi ne durumda veya orta sahaya alakalı başka bir gelişme var mı?

Kısaca söylersen sevinirim son durumu

Yeni merkez orta sahamiz an itibariyle Maltayi geçiyor.

Az kaldi

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Geçmiş mesajlara bir baktım da reyis az karışık hepsini göremedim..

-marcao ya 18 teklif mi gelmiş bu adam ŞL görmeden gönderilmemeli şahsen

-Falcao cumaya kadar açıklanıyor mu

-Banega işi ne durumda veya orta sahaya alakalı başka bir gelişme var mı?

Kısaca söylersen sevinirim son durumu
özelden yazdım 1-2 arkadaşa ben kulüpte yetkili değilim sağolsun arkadaşlarım bilgi sağlıyorlar direkt aktarayım ama ümitlendirmek de istemem:

-banega 3-4 güne gelir
-forvet 3-4 güne belli olacak samatta leçistıra daha yakın o zor
-cuelların kulübüyle görüşme devam ediyor büyük ihtimalle bitecek
-banegada her şey hazır istenilen zamanda alınır
-mariano, belhanda, diagne satış listesinde
-marcaoya 15m€ teklif var (twitterda biri 18 yazmış belki yükseltmişlerdir) biz 20 istiyormuşuz o fiyat verilirse satılacak
-marcao satılırsa yerine mangala alınacak

zaten bunlar söylendi dün, özelden yazdığım arkadaşlar tek teyit noktam şu an sjsjsjsjsj

bana söylenenler bunlar genelde söylenen şey 5 saat ile 2 gün arasında basına düşüyor zaten yeni bir şey yok, gelişme olursa yazarım.

Samatta calisma izni alamayabilir. 26 yasinda ve tanzanyali. Gs sözlükte bunun ile alakali yazi var

özelden yazdım 1-2 arkadaşa ben kulüpte yetkili değilim sağolsun arkadaşlarım bilgi sağlıyorlar direkt aktarayım ama ümitlendirmek de istemem:

-banega 3-4 güne gelir
-forvet 3-4 güne belli olacak samatta leçistıra daha yakın o zor
-cuelların kulübüyle görüşme devam ediyor büyük ihtimalle bitecek
-banegada her şey hazır istenilen zamanda alınır
-mariano, belhanda, diagne satış listesinde
-marcaoya 15m€ teklif var (twitterda biri 18 yazmış belki yükseltmişlerdir) biz 20 istiyormuşuz o fiyat verilirse satılacak
-marcao satılırsa yerine mangala alınacak

zaten bunlar söylendi dün, özelden yazdığım arkadaşlar tek teyit noktam şu an sjsjsjsjsj

bana söylenenler bunlar genelde söylenen şey 5 saat ile 2 gün arasında basına düşüyor zaten yeni bir şey yok, gelişme olursa yazarım.

Eyvallah.. seri-banega-cuellar harika olur zaten belhandaya oldum olası ısınamadım yalnız mangala büyük hata olur umarım marcaoyu satmayız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt