Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Özgür Ayten renktaşımız yönetimden biri sanırsam ? Yani Seri bizde dedi ve çekip gitti. Kimse demeden ben ilk ondan duydum şahsen yani burada takip ettiğim kadarıyla. Böyle değerleri ne diye küstürürüz hiç anlamam.
Herkes biliyormuş sözde pek iş yokmuş yani onun bildiklerine. @Keramettin TANRIVERDİ öyle diyor mesela aynı kaynaktan o da bilgi alıyormuş, kendisine sorabilirsiniz merak ettiklerinizi

Airportda rezillik yasanmasa bari

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Karsilayacak olan renkdaslarimiz arayi açsin adam rahat rahat nefes alabilsin. Gözlükleri çalinmasin

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Herkes biliyormuş sözde pek iş yokmuş yani onun bildiklerine. @Keramettin TANRIVERDİ öyle diyor mesela aynı kaynaktan o da bilgi alıyormuş, kendisine sorabilirsiniz merak ettiklerinizi
Yok ben isimsel olarak kimseye bi yakıştırma yapamam kesinlikle ancak kalsa iyi olurdu. Keramettin Bey de belki bilgi veriyordur ama ben genelde Özgür Bey'e denk geldim ne yalan söyleyeyim. Neyse hayırlısı artık.

KralArda en gec yarin açıklanır herhal.

ThriftyHappygoluckyBarbet-size_restricted.gif

Site yonetiminden birileri dalga gecmek icin acmistir %90 o hesabi yoksa goz gore musade etmek komik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt