Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao 20 milyona satılıp Cahill alınacak diyen lavuk maliyetini de yazmış:

-------------------------------------MUSLERA(OKAN)--------------------------------------
LİNNES(ŞENER)---LYUNDAMA(DONK)---MARCAO(YERLİ)---NAGATOMO(E.TAŞDEMİR)
--------------------SERİ(SCOUT)---CUELLAR(DONK)---BANEGA(M.KAPI)-----------------
FEGHOULİ(EMRE MOR)----------FALCAO(SAMATTA)----------------------BABEL(JİMMY)

sen harbi omurgası olmayan birisin o kadar laftan sonra bile hala buralarda sürünüp şöyle postlar atabiliyorsun, samatta gelmesin lafına like vermeler falan, içten içe gelecek diye kuduruyor burda yaptığın zevzekliklede ruhunun derinliklerinde kıvanç duyuyorsun eminim. Douglas la falan anca sizin gibi sürüngen takımlar uğraşır git te kendi aldığınız adamları yala komik bile değilsin...

Onu şike şike mutlu ederim bende ortam musait değil

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6saray Falcaoyu alsa bile bi b.k oynamazlar bu sene Ersun Yanal faktörü ile ligin icinden geceriz feröcüleride duman ederiz bundan hic süphem yok benim

:asd:

D_wRg9bXsAApMSJ

Doğrudur.
Cuellar-Dourado nasıl isimler üstat ben hiç izlemedim. Bir de Dominguez.
Dourado’yu daha önce izlemiştim, ismi geçtikten sonra bir kez daha izledim bence bizim ihtiyacımız olan net o. Müdahalelerde pozisyon almada iyi, oyun kurma becerisi yüksek, bi ön liberoya göre hayli yüksek tekniğe sahip. Dominguezede iyi diyorlar ama hiç izlemedim sadece fmden biliyorum baya iyi orada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt