- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Marcao 20 milyona satılıp Cahill alınacak diyen lavuk maliyetini de yazmış:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkaya sert tempolu bir 6 numara alınacağını düşünüyorum
Aynen ama sadece 1 tanesi yeter. Ayni sorun Onyekuru gelirse Onye Babel ikilemi de yasayacagiz.Aynen o.
İksini de alalim dicem de kim yedekte oturur xd. Deplasmanda samatta, icerde falcao off off
Aynen katılıyorumOnce Galatasaray yazmayı ogrensinler.
MalSamatta gelecegine gecen yıllarda Alanyasporda oynayan Douglas gelsin. Suan japonyada
En azindan daha ucuz.
sen harbi omurgası olmayan birisin o kadar laftan sonra bile hala buralarda sürünüp şöyle postlar atabiliyorsun, samatta gelmesin lafına like vermeler falan, içten içe gelecek diye kuduruyor burda yaptığın zevzekliklede ruhunun derinliklerinde kıvanç duyuyorsun eminim. Douglas la falan anca sizin gibi sürüngen takımlar uğraşır git te kendi aldığınız adamları yala komik bile değilsin...
Marcao 20 milyona satılıp Cahill alınacak diyen lavuk maliyetini de yazmış:
Doğrudur.Bu sallayıp sallayıp sonra siliyor yazdıklarını

AT gelirse hesabina 1 ay ücrestiz MYC yollarimSırasıyla, Dos, Emre Mor, Arda Turan ve forvet
YuhFalcao Porto sesleri çıkmaya başladı
Dourado’yu daha önce izlemiştim, ismi geçtikten sonra bir kez daha izledim bence bizim ihtiyacımız olan net o. Müdahalelerde pozisyon almada iyi, oyun kurma becerisi yüksek, bi ön liberoya göre hayli yüksek tekniğe sahip. Dominguezede iyi diyorlar ama hiç izlemedim sadece fmden biliyorum baya iyi oradaDoğrudur.
Cuellar-Dourado nasıl isimler üstat ben hiç izlemedim. Bir de Dominguez.