Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Smlf4X.png

Bu çok daha güzel

10 tane teklif varmis formaya. Rodop bahsetmisti
Var da sonuç nerede ? TL cinsinden şuan gelir mesela. Açıkçası zor görüyorum ben bu sponsorluk işlerini bu dönemde. Zamanında Huawei sponsor olduğunda burun kıvrılmıştı , şimdi olsa 4 milyon doları havada kaparız.

ARADA KAYNADI AMA TEKRAR YAZAYIM.

SEVİLLA TARAFTARI BANEGA'YA ÇOK TEPKİLİLERMİŞ. VELİ YİĞİT SEVİLLA FORUMLARINDA ÇOK TEPKİ VAR DİYOR BANEGAYA DİYOR

SANIRIM BANEGA'DA GELECEK GİBİ.

Bende falcao yu istemeyenlerden im genç oyuncu gelsin diyorum

Ama şimdi kırmızıyı görünce bir daha okudum RADAMEL FALCAO

Yemişim genç oyuncusunu falcao lan bu sürüyle genç oyuncu gelir geçer bir FALCAO bir daha gelmez.

Bu mantıkla bakarsak drogba da gelmeseydi şimdi seriyi bok alırdık.

Falcao gelir aslanlar gibi oynar türkiye liginin içinden geçer en iyi forvet burak lakırtısından bizi kurtarır

TV Medya aylarca bizi konuşur Dünyaya reklam yapar CL iki maç alır maaşını çıkarır

sonra amerikaya gidip bize para kazandırır kariyeri bitince dorgba gibi elçimiz olarak görev yapar.

Belhanda, Arap yarımadasına transferin son günlerinde 12-13 kağıda satılır.

Banega da o zaman gelir gelirse.

Şu olabilir.

Diagne ve Mitro 4.9 alıyor totalde.

Falcao, 3.5 maaş - 0 bonservis
Potansiyelli yabancı 1 m euro maaş - 6-7 bonservis şeklinde bir formülü kullanabiliriz, böyle biri adapte olamazsa diğeri kullanılır ve risk azaltılır.

Bu şekilde olması en uygunu gözüküyor. Falcao'nun 7 alması tabi kulağa çok yüksek geliyor ama sponsorlar da bu tip oyuncular için devreye girer. Kimse Mitroglu ya da Diagne 'nin ücretinin yarısını ben vereyim demez.

Bu transferde sadece saha içi değil saha dışı etkileri de düşünülerek yapılmış olacaktır.

Ama Keramettin dediği gibi arkasında bekleyecek kişinin potansiyeli olan birisi olması lazım. Samatta-Falcao bu duruma tam uyan hamleler ama Diagne ve Mitroglu nasıl elden çıkarılacak önemli olan soru bu.

ARADA KAYNADI AMA TEKRAR YAZAYIM.

SEVİLLA TARAFTARI BANEGA'YA ÇOK TEPKİLİLERMİŞ. VELİ YİĞİT SEVİLLA FORUMLARINDA ÇOK TEPKİ VAR DİYOR BANEGAYA DİYOR

SANIRIM BANEGA'DA GELECEK GİBİ.

buna daha çok sevinirim.

Bu olursa Belhanda sepetlenir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt