Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Kadro kuruyorsunuz da Belhanda'yı eklemeyin beyler.. Belhanda Ağustos ayında yolcu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
monaco dan net 10 aliyor.lan olm yazık 7 milyon avro yıllıktan bahsediliyor. Sponsor o kdr yardım edecekse banega transferine el atsaydı bonservisi tamamlasaydık. 8 istiyorlardı
Deniz türüç şu zamanda yapilacak en saçma transfer olur. Şu zamanda denize verilecek paraya yaziktir günahtir
Var da sonuç nerede ? TL cinsinden şuan gelir mesela. Açıkçası zor görüyorum ben bu sponsorluk işlerini bu dönemde. Zamanında Huawei sponsor olduğunda burun kıvrılmıştı , şimdi olsa 4 milyon doları havada kaparız.10 tane teklif varmis formaya. Rodop bahsetmisti
şu beklerde çözülse keşke can yakıyor.
monaco dan net 10 aliyor.
biz 3.5 ödeyecegiz sadece
Şu olabilir.
Diagne ve Mitro 4.9 alıyor totalde.
Falcao, 3.5 maaş - 0 bonservis
Potansiyelli yabancı 1 m euro maaş - 6-7 bonservis şeklinde bir formülü kullanabiliriz, böyle biri adapte olamazsa diğeri kullanılır ve risk azaltılır.
Sallama olma ihtimali yüksek.Yav NEF bu boktan ekonomik ortamda 3.5 mio nasıl veriyor?
ARADA KAYNADI AMA TEKRAR YAZAYIM.
SEVİLLA TARAFTARI BANEGA'YA ÇOK TEPKİLİLERMİŞ. VELİ YİĞİT SEVİLLA FORUMLARINDA ÇOK TEPKİ VAR DİYOR BANEGAYA DİYOR
SANIRIM BANEGA'DA GELECEK GİBİ.