Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafa şişireceğim ama;

Falcao ve Banegalar havada uçuşuyor.Hani yaş ortalamasını düşürecektik? Kardeşim Falcao ve Banega'nın son sahibi olacağız belkide.Kulüp 2 sene şampiyon olamayıp Avrupa'ya gidemezse maaşlarını bile ödeyemeyiz.Bize çeyrek altın ayarında futbolcu lazım.İleride değerlenecek yada en kötü ihtimalle aldığımız fiyata satacağımız.Kardeşim başarının garantisi yok.Hele ki Türkiye'de
Renktaş Selçuk + Fernando + Ndiaye üçlüsünün primler hariç aldığı para 9 milyon euro ki primleri işin içine katarsan 12-13 milyon euroyu bulur....Seri'ye 2.5 verdin + Banega gelse 3.2 milyon euro versen o mevkide geçen seneye göre tasarruf yapmış oluyorsun.. Diagne 2.3 milyon euro alırken Falcao'nun 3.5 alması ( sponsorluk hariç kulübün ödeyeceği para ) + Geçen sene Rodriguezi gönderdik yerine adam almayıp yeni Babel'i aldık..Eren ve Sinan'a yine primler hariç 3.5 milyon euroya yakın para veriyordun...Yani geçen sezonla eşdeğer maliyetinde ama çok daha güçlü şampiyonlar ligi kadrosu oluşturuyorsun ve kulüp paraya boğuluyor her alanda..Diagne'nin formasını kimse almaz ama Falcao gelsin parası 1 ayda çıkar emin ol.

Falcao dandirik lig için alınmıyor arkadaşlar.Hedef cl de gruptan çıkıp prestij ve maddi gelir kazanmak.Olurda 3. bitirirsek uefa’da şanslı bir kura ile final neden olmasın.

Seri'nin transferi ile birlikte T-markt takım değeri uçmuş.
Açık ara ligin en değerli takımı olduk, BJK'nin neredeyse 2 katı :d

"Salı günü takımın Avusturya kampına gideceğim. Galatasaray'da orada kamp yapıyor. Galatasaraylı yöneticilerle ve Fatih hoca ile görüşüp Ozornwafor transferine de son noktayı koymak istiyoruz."

erol bedir

Bu ligde; *1984 doğumlu Vagner Love,*1985 doğumlu Gomis gol kralı oldu. *1980 doğumlu Samuel Eto 50 gol atıp gitti.36 yaşında Drogba bize çeyrek final oynattı. Az kala Madrid’i eliyorduk.

1986 doğumlu Falcao’da bu kalitede. Kimse Falcao’ya burun kıvırmasın.WorldClass bir forvet!

Alıntı

20190718_172019.webp

O donem imparatoru aslan kafesine kapatiyorlarmiş la

İnşallah 2 yıllık bir anlaşmadır. İkinci yılda araplara yada çinlilere kakalamak lazım.

ben de adım adım patlayan bjk yoluna gireceğimizi düşünürüm konuşulan paralar doğruysa

bonservis ver yıllık ücret verme

ffp varsa ayağını yorganına göre uzat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt