Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Hoca sabah idmanında çok mutlu gözüküyordu
Bu beni ümitlendiriyor Falcao konusunda

Hemen gelecek sezon için çalışmalara başlayıp bir sağ bir de sol beke adam almalıyız. Vakit kaybetmeden bu isimleri ayarlamalıyız. Bir kere de sezonu açtığımızda tüm kadro tamam olsun. Lakin 42 yaşındayım hiç öyle bir sezon hatırlamıyorum.
Filipescu ve İlie nin geldiği sezon var

ikimizinde 42 de 1 oluyor

Diagne gitmeden forvet gelmeyecek. Bilgi değil beyin lazım bunun için :d

maclarin %80-85ini bizden gucsuz takimlarla oynuyoruz bu kadar korkmayin

Ilerde mariano kadar fark yaratacak adam bulunmaz ayrica adriano 36 yasinda bjkde oynuyor mariano daha 33 yasinda 1 yil daha oynar
bulmamiz lazim yerine birisini. Son senesi bu yıl

(Mariano, Nagatomo, Selçuk, Donk, Kostas) Bu oyuncuların hepsi seneye serbest zaten. Bir iki tanesi yedekte devam edecek. Kalecinin 33 olması problem değil. Ve elinde hala piyasası olan, değerli ve genç futbolcuların var. (Marcao, Luyindama, Linnes, Belhanda vs vs)
BJK'nin durumu biraz farklıydı. Ancak genel uyarıya katılıyorum. BJK'nin düştüğü hataya düşmemeli.
Son olarak gerekirse alt yapıdan anka kuşu çıkarır yine yardiririz yeeaa :ddd
ek olarak biz yüksek maaşta vermiyoruz seri bile 2,5 alacak. Kaldı ki biz bunlar olmadan 2 sene şampiyon olduk öyle yapsak bile 4 göreceğiz demek ki

ali nacinin 3 saat sonra falcao Galatasarayda deme ihtimali var bilyosunuz degil mi?diagnenin satılması gerektiğini biz de biliyoruz.falcaonun sponsorla olan transferine fatih hoca da onay verir.yani yorum yapmıs ali naci bu sefer.seteni ve gurpegiyi bekleyelim

GS TV'ye konuşan Şaş, "O kadar çok yazılıyor ki bazen biz de gülüyoruz. Aboubakar, Diego Costa, Falcao, Nainggolan... Galatasaray'ın hiç ilgilenmediği futbolcuları medyadan duyuyoruz." ifadelerini kullanarak bir çok yıldız oyuncuyu yalanladı.

Bence sert bir şekilde yalanlanacak bu transfer ve veto edilecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt