Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.774
- 102.813
- 5.238
kabul edilinir rakamlar (tabi o 4.5 mio icinde bonus felan dahilse). Feghoulinin bonuslar ile beraber aldigi maas olur
Dahil değil habere göre. 4,5 + bonus diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kabul edilinir rakamlar (tabi o 4.5 mio icinde bonus felan dahilse). Feghoulinin bonuslar ile beraber aldigi maas olur
Elim titreye titreye yazdımIyi. Belhandanin iyi olmadigini kabul eden 1 belhandaci gordugume sevindim.
Filipescu ve İlie nin geldiği sezon varHemen gelecek sezon için çalışmalara başlayıp bir sağ bir de sol beke adam almalıyız. Vakit kaybetmeden bu isimleri ayarlamalıyız. Bir kere de sezonu açtığımızda tüm kadro tamam olsun. Lakin 42 yaşındayım hiç öyle bir sezon hatırlamıyorum.
bulmamiz lazim yerine birisini. Son senesi bu yılmaclarin %80-85ini bizden gucsuz takimlarla oynuyoruz bu kadar korkmayin
Ilerde mariano kadar fark yaratacak adam bulunmaz ayrica adriano 36 yasinda bjkde oynuyor mariano daha 33 yasinda 1 yil daha oynar
Sabahtan beri mesajini ariyorum. Bu Esiti'yi 90 dakika izledin mi?Okan Kocuk ve L.Dama kaplarını salın artık.
ek olarak biz yüksek maaşta vermiyoruz seri bile 2,5 alacak. Kaldı ki biz bunlar olmadan 2 sene şampiyon olduk öyle yapsak bile 4 göreceğiz demek ki(Mariano, Nagatomo, Selçuk, Donk, Kostas) Bu oyuncuların hepsi seneye serbest zaten. Bir iki tanesi yedekte devam edecek. Kalecinin 33 olması problem değil. Ve elinde hala piyasası olan, değerli ve genç futbolcuların var. (Marcao, Luyindama, Linnes, Belhanda vs vs)
BJK'nin durumu biraz farklıydı. Ancak genel uyarıya katılıyorum. BJK'nin düştüğü hataya düşmemeli.
Son olarak gerekirse alt yapıdan anka kuşu çıkarır yine yardiririz yeeaa :ddd
bende o nu diyorum iste. Icinde olmaliDahil değil habere göre. 4,5 + bonus diyor