Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1563461243218.png

bu arada 4.5 üstü yıllıklara falcao'yu istemiyorum.

Falcao gelirse mitro gitmeli, falcaonun yanına halil ve genç scouting hamle lazım Falcao tehlikeli adam sakatlanırsa iş mitroya kalmamalı
Ooo renktaş nerelerdesin sen ya? Seri gelsin yıkacaktık hani forumu? Kap açıklamasından sonra konuşucam diyodun noldu. Seri ile ilgili tek bir mesajını göremedik. Sevinmedin mi yoksa geldiğine? Ortalık yıkılıyor 2 gündür Seri Seri diye...

falcao seri gibi olur mu diye düşünmüyor degilim.ali naci geçen 2 saat önce seri daha bitmedi dedi.2 saat sonra seri geldi dedi.yani ali nacinin şu an yeni bilgisi yok.ama gurpeginin var.

gurpeginin bugünkü kırmızısı neymiş görelim

The Confederation of African Football president Malagasy Ahmad Ahmad, announced the assignment of the former Cote d'Ivoire star Didier Drogba and the Cameroonian legend Samuel Eto'o as his assistants, on Thursday during CAF’s General Assembly.

oyuncular gidecek doğru ama gideceklerin yerine de para verip almamız gerekeceği için yine ekside olacağız
O dedigin sampiyon olamazsak veya 2. olamazsak gecerli. Ona bakarsan Scout transferi de riskli. Tutmazsa sampiyonluktan ve gelirden oluyorsun. FFP bittigi zaman benim tercihim Shaktar modeli scout. 10 20 arasi kaliteli Brezilyali veya Arjantilileri almak, 1 2 tane de Marcao tarzi. Adamlar kac tane Brezilyaliyi 10 15 arasi alip 40 60 arasina sattilar unuttum.

falcaoyu ilk bilen adam levent umit erol oldu herhalde adam

5 gun once soylemisti

Fenerliler Samatta ve Falcao'yu begenmiyor ama Vedat ve Kruse icin öluyorlar.

Bunlarin hepsi incelenmeli, alayi salak bunlarin.

3 yildir psikiyatri alaninda doktorami yapıyorum rengim. Ve şunu emin olarak soyleyebilirimki, bunlarin ruhsal teshisi anno 2019da mumkun degildir. Neyin kafasi bu, cozmus degiliz. Arastirmalar sürüyor

falcao seri gibi olur mu diye düşünmüyor degilim.ali naci geçen 2 saat önce seri daha bitmedi dedi.2 saat sonra seri geldi dedi.yani ali nacinin şu an yeni bilgisi yok.ama gurpeginin var.
falcao işi daha uzar. 2 saat içinde olabilecek şeyler okan Kocuk kap ve emre mor hakkında yeni gelişme. Başka birşey yaşanmaz bu akşam.
Diagne'den dolayı süreç uzayacaktır haftaya sarkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt