- 20 Mayıs 2011
- 23.432
- 10.388
- 1.873
bu arada 4.5 üstü yıllıklara falcao'yu istemiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lutsu idi galiba kaç sene geçmişRosu mu lutsu mu?
Ooo renktaş nerelerdesin sen ya? Seri gelsin yıkacaktık hani forumu? Kap açıklamasından sonra konuşucam diyodun noldu. Seri ile ilgili tek bir mesajını göremedik. Sevinmedin mi yoksa geldiğine? Ortalık yıkılıyor 2 gündür Seri Seri diye...Falcao gelirse mitro gitmeli, falcaonun yanına halil ve genç scouting hamle lazım Falcao tehlikeli adam sakatlanırsa iş mitroya kalmamalı
O dedigin sampiyon olamazsak veya 2. olamazsak gecerli. Ona bakarsan Scout transferi de riskli. Tutmazsa sampiyonluktan ve gelirden oluyorsun. FFP bittigi zaman benim tercihim Shaktar modeli scout. 10 20 arasi kaliteli Brezilyali veya Arjantilileri almak, 1 2 tane de Marcao tarzi. Adamlar kac tane Brezilyaliyi 10 15 arasi alip 40 60 arasina sattilar unuttum.oyuncular gidecek doğru ama gideceklerin yerine de para verip almamız gerekeceği için yine ekside olacağız
Kesin söylediği gün gerçekleşiyor mu hocam?Daha önce çok patladığı oldu mu bu arkadaşın?gurpeginin bugünkü kırmızısı neymiş görelim
buyuk ıhtımalle okandır yada serigurpeginin bugünkü kırmızısı neymiş görelim
sas yalanlamisti aslinda. Yine hortladi birden.Falcao işi gerçek değilse yönetimin bugün yalanlaması şart
Fenerliler Samatta ve Falcao'yu begenmiyor ama Vedat ve Kruse icin öluyorlar.
Bunlarin hepsi incelenmeli, alayi salak bunlarin.
kesin gerecekleşiyor : )daha yeni sayılır.patladıgı olmadıKesin söylediği gün gerçekleşiyor mu hocam?Daha önce çok patladığı oldu mu bu arkadaşın?
LutuLutsu idi galiba kaç sene geçmişİsmini bile hatırlamıyorum.
![]()
falcao işi daha uzar. 2 saat içinde olabilecek şeyler okan Kocuk kap ve emre mor hakkında yeni gelişme. Başka birşey yaşanmaz bu akşam.falcao seri gibi olur mu diye düşünmüyor degilim.ali naci geçen 2 saat önce seri daha bitmedi dedi.2 saat sonra seri geldi dedi.yani ali nacinin şu an yeni bilgisi yok.ama gurpeginin var.
sence okan kocuk ve emre mor için kırmızı verin der mi?demez.seri zaten kapa bildirildi.buyuk ıhtımalle okandır yada seri