- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.473
- 4.708
bu sezon herseyi tuttu (banega beklemede)Kesin söylediği gün gerçekleşiyor mu hocam?Daha önce çok patladığı oldu mu bu arkadaşın?
jimmy
sener
ozorn
SERI
vs
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu sezon herseyi tuttu (banega beklemede)Kesin söylediği gün gerçekleşiyor mu hocam?Daha önce çok patladığı oldu mu bu arkadaşın?
okan ve emre mor için kırmızı verin demez.ya ortasaha ya falcao ya samattafalcao işi daha uzar. 2 saat içinde olabilecek şeyler okan Kocuk kap ve emre mor hakkında yeni gelişme. Başka birşey yaşanmaz bu akşam.
Diagne'den dolayı süreç uzayacaktır haftaya sarkar
O dedigin sampiyon olamazsak veya 2. olamazsak gecerli. Ona bakarsan Scout transferi de riskli. Tutmazsa sampiyonluktan ve gelirden oluyorsun. FFP bittigi zaman benim tercihim Shaktar modeli scout. 10 20 arasi kaliteli Brezilyali veya Arjantilileri almak, 1 2 tane de Marcao tarzi. Adamlar kac tane Brezilyaliyi 10 15 arasi alip 40 60 arasina sattilar unuttum.
ihtimal vermiyorum malesef, büyük gün yarınokan ve emre mor için kırmızı verin demez.ya ortasaha ya falcao ya samatta
Orasi dogru ama ozaman yedek külübesi bari biraz daha genc olacakti. Rotasyon icin aldimiz oyuncularin yaslardi pek genc sayilmaz. Tabi ileri dönük bakarsak , Donk , Selcuk, Mariano, Nagatomo, gibi oyuncular takimdan ayirlacak ama bir iki yil transfer politikamiz biraz daha genc oyunculara yönelmese sonuc hüsran olabilir.Kalecinin yasi önemsiz
Nagatomonun kontrati seneye bitiyor.
Ilk 11 de böylece sadece Falcao,Babel gercekten yasli. Ki falcao 36-37 ye kadar rahat oynar
Nando(33)
Linnes (27) Luyindama (25) Marcao (23) Nagatomo (34)
xxx
Belhanda (29) Seri (27)
Fegh (29) Falcao (33) Babel (32)
Ozornwafor (20) Yunus, Kaan isik, BELKI Sametta (26)
Nagatomo seneye gidiyor. Oraya genc bir sol bek alinir. Problem cözüldü. Kaleci 40a kadar da oynar.
İkisi deSamatta mı Falcao mu ? Hangisini istersiniz ?
gurpegi veriyo o ihtimali ,buna bakarım benihtimal vermiyorum malesef, büyük gün yarın

Sabahtan beri mesajini ariyorum. Bu Esiti'yi 90 dakika izledin mi?
On tarafa Seri Banega Onye Fegh Falcao yapip arkaya bunu bekci gibi koysak olur mu? Videolarda begendim, boyu posu cok iyi ama topla iliskisi ve pas alisverisi nasil?
göreceğizgurpegi veriyo o ihtimali ,buna bakarım ben![]()
bence yapilan cok dogru. Caktirmadan genclesmeye basladik aslinda abartmadan. Simdi seneye nagatomo +Adem+ Selcuk + Mitro + Donk 100% ayrilacaklar, yerlerine 28 veya alt gelir. Sener kalabilir yerli sag bek haric sadece o, gg ve Zeki varlar. Sol bek ilk 11 yeni olacak genc, dedigim kisilerin yerlerine daha gencler gelir vs.Orasi dogru ama ozaman yedek külübesi bari biraz daha genc olacakti. Rotasyon icin aldimiz oyuncularin yaslardi pek genc sayilmaz. Tabi ileri dönük bakarsak , Donk , Selcuk, Mariano, Nagatomo, gibi oyuncular takimdan ayirlacak ama bir iki yil transfer politikamiz biraz daha genc oyunculara yönelmese sonuc hüsran olabilir.