Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
falcao işi daha uzar. 2 saat içinde olabilecek şeyler okan Kocuk kap ve emre mor hakkında yeni gelişme. Başka birşey yaşanmaz bu akşam.
Diagne'den dolayı süreç uzayacaktır haftaya sarkar
okan ve emre mor için kırmızı verin demez.ya ortasaha ya falcao ya samatta

O dedigin sampiyon olamazsak veya 2. olamazsak gecerli. Ona bakarsan Scout transferi de riskli. Tutmazsa sampiyonluktan ve gelirden oluyorsun. FFP bittigi zaman benim tercihim Shaktar modeli scout. 10 20 arasi kaliteli Brezilyali veya Arjantilileri almak, 1 2 tane de Marcao tarzi. Adamlar kac tane Brezilyaliyi 10 15 arasi alip 40 60 arasina sattilar unuttum.

scout transferi ya da bilinmeyen daha çömez adamlar değil kastım

biraz belhadandanın ilk geldiği gibi 25-26-27 yaşlarında alabilsek iyi olur

samatta böyle bir adam işte

gerçi mustafa cengiz bugün açıklama yapacak deniyordu. Nerde kaldı

inşallah ortasaha veya samattadır o kırmızı.çünkü kırmızı verin diyince beklenti oluyo

Kalecinin yasi önemsiz
Nagatomonun kontrati seneye bitiyor.

Ilk 11 de böylece sadece Falcao,Babel gercekten yasli. Ki falcao 36-37 ye kadar rahat oynar

Nando(33)
Linnes (27) Luyindama (25) Marcao (23) Nagatomo (34)
xxx
Belhanda (29) Seri (27)
Fegh (29) Falcao (33) Babel (32)

Ozornwafor (20) Yunus, Kaan isik, BELKI Sametta (26)

Nagatomo seneye gidiyor. Oraya genc bir sol bek alinir. Problem cözüldü. Kaleci 40a kadar da oynar.
Orasi dogru ama ozaman yedek külübesi bari biraz daha genc olacakti. Rotasyon icin aldimiz oyuncularin yaslardi pek genc sayilmaz. Tabi ileri dönük bakarsak , Donk , Selcuk, Mariano, Nagatomo, gibi oyuncular takimdan ayirlacak ama bir iki yil transfer politikamiz biraz daha genc oyunculara yönelmese sonuc hüsran olabilir.

Falcao gelirse toplu kuş ölumleri gerceklesecek gibi

Erkan_Karakaya - 18.07.2019 17:07

Biz muriqi gsde falcaoyumu aliyor vizyon be oley be

[alıntı yap]

BuZ.1907 - 18.07.2019 17:08

3 - Fransa Ligi´nin son üç sezonunda da en az 15 gol atabilen sadece üç oyuncu var:

Falcao (21&18&15)
Edinson Cavani (35&25&18)
Florian Thauvin (15&22&16)

Bombacı. (opta)

yaş 33 maliyet çok.
değer mi?

[alıntı yap]

pirez - 18.07.2019 17:08

Mesajı Gönderen: C@n@ry:cLink:3258787
Ahmet Bulut ilgileniyormuş Falcao transferi ile

Bitirebilirler

Kadro farki vardi‚ Falcao gelirse daha da büyür. Cok kötü olur bizim icin.

[alıntı yap]

CeZZa - 18.07.2019 17:09

seri önemli değildi fakat falcao gerçekten iş yapacak bir oyuncu. inş transfer gerçekleşmez.

[alıntı yap]

pirez - 18.07.2019 17:11

Mesajı Gönderen: BuZ.1907:cLink:3258798
3 - Fransa Ligi´nin son üç sezonunda da en az 15 gol atabilen sadece üç oyuncu var:

Falcao (21&18&15)
Edinson Cavani (35&25&18)
Florian Thauvin (15&22&16)

Bombacı. (opta)

yaş 33 maliyet çok.
değer mi?

Degmez mi! Deger tabi ki. Sampiyon yapar ve CL den gelen para o transferi cok kolay kapatir. Insallah gelmez. Ama bence gelececek‚ gelmesze bile onun ayarinda birisi gelir. Fark cok büyük artik. Hem kadro hem finansal gücler.

[alıntı yap]

Jermain77 - 18.07.2019 17:11

Ahmet Bulutla küstüydü bunlar bi ara‚ hep bu yabancı DVilla denen adamla çalışıyorlardı. Fernandoyu Ahmet Bulut sattı Sevillaya tekrar iş yapmaya başladılar herhalde.

[alıntı yap]

efolifoli - 18.07.2019 17:12

ya kıçlarına don alsınlar ne falcaosu ya. önce o afrikalı şoparı çıkarsınlarda elden sonra geliyorsa gelir falcao

[alıntı yap]

BuZ.1907 - 18.07.2019 17:12

panik yok demiyın reyiz çalışıyormuş...

Büyük Nizipli başkan bonservis ödememeye yemin etmiş. Soyu Kayseri'den geliyor olabilir. :asd:

GELENLER

Valentine Ozornwafor 300 Bin €
Şener Özbayraklı Bedelsiz
Adem Büyük Bedelsiz
Jimmy Durmaz Bedelsiz
M. Seri 1.5 mio € kira
R. Falcao Bedelsiz
Okan Kocuk Bedelsiz ?
E.Mor Bedelsiz ?
M.Topal Bedelsiz ? :rolleyes:
D.Türünç 2.5 mio € :rolleyes:
Onyekuru ?
Banega ?
Samatta ?
Esiti ? / Cuellar ?

GİDENLER

Diagne?
Donk?
Mariano ?
Belhanda ?
Fernando - 4,5 mio €
Mitroğlu - Bedelsiz

Mariano ve Donk satışı ile bile başabaşa gelebiliriz. :unsure:

Diagne'yi de satarsak hem iyi bir 6 numara hem de Samatta'yı da alabiliriz. Hatta Scout transferlerine bile bütçe kalabilir. Banega Belhanda'dan gelecek bonservis ile alınır ancak. Bence belirleyici olan Mariano ve Donk'un satışları olur. Donk'u satmayı düşünmüyoruz sanırım ama arkadaşlar cidden Topal'dan farkı yok bu gamsızın. :rolleyes:

Son duyumlara göre afrika kupasinda çok iyi performans gönderen feghouli gidiyor ve yerine evet yanlış görmediniz yeni hücum hattımız.
IMG_20190718_175050.webp

Sabahtan beri mesajini ariyorum. Bu Esiti'yi 90 dakika izledin mi?
On tarafa Seri Banega Onye Fegh Falcao yapip arkaya bunu bekci gibi koysak olur mu? Videolarda begendim, boyu posu cok iyi ama topla iliskisi ve pas alisverisi nasil?

Ben bunu dün yazmıştım zaten demek ki görmemişsin renktaş, Esiti'nin gol asisti olmaması tamamen oyunun tek yönüne odaklanmasından ötürü muhtemelen. Yani savunma işlerine çok yoğunlaşıyor olmalı. Bir zamanlar Sadiou vardı bizde eskiler bilir bu onun biraz daha güçlüsü ve uzunu gibi. Bazı oyuncular sadece hamallık yapar Esiti'de böyle sanırım. Video izledim bende senin gibi 90 dakika bakmadım izleyen vardır forumda muhakkak Arda veya Aydın takip ediyordu belçika pro'yu.

özetle Seri belhanda/banega kim olursa arkalarında yer alacak esiti onların özgürlüğünü arttırır.

Orasi dogru ama ozaman yedek külübesi bari biraz daha genc olacakti. Rotasyon icin aldimiz oyuncularin yaslardi pek genc sayilmaz. Tabi ileri dönük bakarsak , Donk , Selcuk, Mariano, Nagatomo, gibi oyuncular takimdan ayirlacak ama bir iki yil transfer politikamiz biraz daha genc oyunculara yönelmese sonuc hüsran olabilir.
bence yapilan cok dogru. Caktirmadan genclesmeye basladik aslinda abartmadan. Simdi seneye nagatomo +Adem+ Selcuk + Mitro + Donk 100% ayrilacaklar, yerlerine 28 veya alt gelir. Sener kalabilir yerli sag bek haric sadece o, gg ve Zeki varlar. Sol bek ilk 11 yeni olacak genc, dedigim kisilerin yerlerine daha gencler gelir vs.
Kontrat uzunluklarini cok ama cok iyi yaptik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt