Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao'nun geçen sezon attığı goller ne öyle.. Kenar ortasını ceza sahası içinde arkası dönük kontrol edip attığı golü, topu alıp tek başına gidip uzaktan şutu, savunma arasına hareketlenip bitirdiği toplar... Attığı kafa golleri ve karambolde oyun takibini de ekleyelim. 1 sene olsun izlemek harika olur.

Falcao'nun geçen sezon attığı goller ne öyle.. Kenar ortasını ceza sahası içinde arkası dönük kontrol edip attığı golü, topu alıp tek başına gidip uzaktan şutu, savunma arasına hareketlenip bitirdiği toplar... Attığı kafa golleri ve karambolde oyun takibini de ekleyelim. 1 sene olsun izlemek harika olur.

Adamın atamadığı gol türü yok maşşallah.

Ne diyelim, rabbim sahibine bağışlasın :)

Digitürk, 19.07.2019 tarihinden itibaren GSTV ile sözleşme yenilemeyeceğini Galatasaray'a bildirdi.

GSTV, yarın itibariyle Digitürk platformunda yer almayacak.

Falcaonun geleceğini sanmıyorum açıkçası hiçbirinde elle tutulur bi done yok şu olursa bu olursa diyorlar kesin bişey söylerler o zaman tamam ama Veli Yiğitin çok çuvalladığı zamanları da biliyoruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4-5 milyon euro maaşa fazla diyorum bahsedilen rakamlar 7-8 milyon seviyelerine çıktı.

Falcao'ya bu paraları bağlamak maddi açıdan intihar ile eş değer.

Drogba gibi bir adam asla değil hem kalite hem karakter hem fizik olarak yanına bile yaklaşamaz bence. Drogba ayrı bir durum.

Umarım bu hatadan ve rüyadan taraftarı resmi bir yalanlama açıklaması ile uyandırırız.

Resmen akıl tutulması Falcao için konuşulan rakamlara rağmen gelsin demek.

Bilgisizliğimdrn soruyorum renktaşlar bu kukupler birliği çok gerekli birşeymi örneğin Galatasaray ben çıkıyorum yayın ihalesinide tek başıma yapacagım dese olabilirmi böyle birşey sonucta bu kulupler birliğinin hepsi bizim karşımızda bildirge bile yayınladı adamlar 3 ezik kullanıyor kukupler birliğini (orman koç gümüşdağ)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4-5 milyon euro maaşa fazla diyorum bahsedilen rakamlar 7-8 milyon seviyelerine çıktı.

Falcao'ya bu paraları bağlamak maddi açıdan intihar ile eş değer.

Drogba gibi bir adam asla değil hem kalite hem karakter hem fizik olarak yanına bile yaklaşamaz bence. Drogba ayrı bir durum.

Umarım bu hatadan ve rüyadan taraftarı resmi bir yalanlama açıklaması ile uyandırırız.

Resmen akıl tutulması Falcao için konuşulan rakamlara rağmen gelsin demek.

Adamin maasi forma satislari karsilar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt